[Acceptat][provocare]Smiley #1 de Al[e]xandR Numele celui/celor provocat(i):Smiley Tipul Provocarii: user vs user Continutul:1 lucrare Tema lucrarii: Lupi Dimensiuni: 160-250 Render: Tipul lucrarii:avatar Timpul competitiei:2 zile Ultima oară modificat Joi Iun 02, 2016 5:55 pm de către Al[e]xandR, modificat 1 dată în total.
Re: [provocare]Smiley #3 de cLick START VOT My Tumblr http://speak-art-work.tumblr.com #Intr-un sistem corupt, totul e posibil!
Re: [provocare]Smiley #5 de Mr.Optical V1 Clar, are detoate V2 textul si efectele nu prea dau bine deloc acolo dar mno, nici macar nu are efecte dar infine Votez V1
Re: [provocare]Smiley #6 de Voice V1 e mai frumoasa si stiu cine a facut prima si cine a facut a 2 dar nu spun
Re: [provocare]Smiley #9 de Shift. Vot v1 effecte + text. Oricum se stie de cine-i facut v1 si v2 ...
Re: [provocare]Smiley #10 de L@urentiu V1 w mai bunicica,V2 e distrusa Cand ingeri pleaca demonul sunt eu insa sa spun ca tu esti ingerul imi e tare greu Multi mi-au zis ca nu o sa reusesc. Dar eu nu am renuntat si am tot incercat Pana cand am auzit : -L-ai vazut pe dracu” ala chiar a reusit.