[Intrebare]Melodie

Numele de pe forum:.DanNi
Email:cartis_calin@yahoo.com
Intrebare: Am vazut o animatie despre Team Fortress 2 si vreau sa stiu cum se numeste melodia.
Animatia: Click aici (se deschide exact unde incepe melodia)
Ultima oară modificat Joi Mai 26, 2016 9:09 pm de către .DanNi, modificat de 2 ori în total.
Imagine
Imagine

Re: [Intrebare]Melodie

Poti sa aflii si tu facand Shazam :| . Iti descarci Shazam de pe Google Apps sau Apps Store sau ce ai tu pe telefon, apesi pe iconita de Shazam cand se "difuzeaza" piesa si gata.
Imagine

Poti sa aflii si tu facand Shazam :| . Iti descarci Shazam de pe Google Apps sau Apps Store sau ce ai tu pe telefon, apesi pe iconita de Shazam cand se "difuzeaza" piesa si gata.
Bine dar vorbeste si ala pe deasupra, sau merge si asa?
Edit: Am incercat, si nu mi-o gaseste
Imagine
Imagine

Nu ti gaseste in shazam deoarece e o melodie facuta de valve si e originala. totusi am gasit o aici
https://www.youtube.com/watch?v=2EvcItjITGk

Apreciez când vad ca nu sunt singurul ce asculta astfel de muzica.
Daca mai ai nevoie ma intrebi. ascult de obicei o gramada de melodii din jocuri filme.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Nu ti gaseste in shazam deoarece e o melodie facuta de valve si e originala. totusi am gasit o aici
https://www.youtube.com/watch?v=2EvcItjITGk

Apreciez când vad ca nu sunt singurul ce asculta astfel de muzica.
Daca mai ai nevoie ma intrebi. ascult de obicei o gramada de melodii din jocuri filme.
Ms mult ! :)

Problema rezolvata. Cer T/C
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Probleme si Intrebari”