• TIP (banner/avatar/semnatura/logo etc)*: Icon-uri
• Bakground sau Transparent *: Bg
• Link imagine(este obligatoriu)*: N-am ba. E prea usor pentru un stock.
• Tema (in locul renderului/strock-ului): Icon-uri pentru teamspeak pentru fiecare grad.
• Textul principal*:
Va scriu in paranteza litera care trebuie sa fie pe imagine.Doar litera sa apara pe imagine,nu o sa aiba loc tot textul.
- Fondator [F] - Culoare rosu inchis cu bg transparent. Alegeti un font diferit de celelalte pentru ca-i cel mai mare grad si vreau sa se evidentieze.
- Administrator [A] - AA0000
- Admin Server [A] - 8FBC8F
- Co-Administrator [C] - 1299FF
- Moderator [M] - 9933FF
- Manager Resurse [R] - 00AA00
- Moderator [M] - FFBF00
- Detinator [D] - 00FF00
- Designer [D] - CC6600
- Veteran [V] - BF4040
- Fete [F] - FF0080
- VIP [VIP] - FFFF00
- Vetran TS - Aici alegeti voi o culoare inchisa, diferita de cea de la Veteran normal.
• Textul secundar: Ecs daca are loc,daca nu,nu puneti.
• Efectul/efectele dorite: O imagine pentru fiecare litera de mai sus,cu un gradient si border. Forma nu ma intereseaza. Sa NU fie GIF !
• Culoare text: V-am zis mai sus.
• Dimensiuni: 16x16 fix ! Nu mai mari,nu mai mici !
• Ultima ta cerere a fost pe(ziua-luna-anul): N-am mai facut o cerere de mult timp.
• Tip cerere(2D/3D)*: 2D.
Fac cererea asta pentru ca nu are rost sa facem un DFC pentru asta,e mult prea usor pentru lider designer.
Pentru ca asta e o cerere mai speciala ca va cer mai multe imagini intr-o cerere,o sa dau VIP pe teamspeak castigatorului.
Sa nu fie sub forma de patratele,cum o fost pe vechiul ts.Folositi-va imaginatia,dati diferite forme,astfel incat sa evidentiati Fondatorul si Administratorul
[Rezolvat][Cerere 2d] Icon-uri Ts

1.Numar de telefon:0758238288
2.Y!M:yeep_cs@yahoo.com
3.Email:nicaipetru33@gmail.com
4.Steam:jajak.
5.PM Pe Forum:jajak.
6.Pe Server:Zp.EuropaCs.Ro/89.40.233.141:27015
Relax.EuropaCs.Ro/89.40.104.8:27015