Filmul assassins creed, isi va face lansarea in 2016 11 dec. in usa, si prezinta dupa cum bine stiti, povestea unui om, ca toti oamenii pe nume Callum, ce intra in animus si se intoarce in trecut unde va trai in pielea stramosilor. acel animus simuleaza o retraire a memoriei acestuia.
Actiunea din cadrul stramosilor, din ce am observat se petrece in spania, si din ce am citit pe youtube are legatura cu inchizitia(da, si mai multa religie)
Coloana sonora, pe langa cea proasta posibil aleasa in trailer, din ce am vazut pe imdb este aceasta si este una awesome
trailer:
Link imdb http://www.imdb.com/title/tt2094766/Parere personala
Din ce am observat eu, coloana sonora din trailer e groaznica, s-a discutat si pe youtube chestia asta, dar in ciuda acestui fapt, pentru mine chiar daca va fi un fail, va fi un film de suflet. de ce spun asta? pentru ca dupa ce mi am cumpara o placa video in 2011 doar ca sa joc jocurile acestea, ce erau frumoase inainte, speram mult la un film. si na, eu ma uitam decat la Assassins creed lineage, e un fel de short movie 25 de min pe filelist. nu prezinta cine stie ce, dar mie mi a placut si acela.
Da, actorii nu sunt cunoscuti, melodia din trailer cum am mai spus e praf, iar cea care il baga pe Callum Lynch(Desmond) in animus nu e prietenoasa deloc cu el, cum era in joc, ci foarte ostila.
cam acestea sunt primele mele impresii. anyway, fie rau sau bun, il voi vedea.