când ma refer la persoane, zic persoane peste 25 de ani,din anturajul meu de facultate(cei care stiti stiti).va dati seama ca nu aveam cum sa le zic:nu te cunosc
Cel mai akward lucru ce vi s a intamplat (ciudat)
#1Eu nu imi amintesc multe dar unul dintre lucrurile akward a fost sa ma gandesc ca o sa se intample ceva si chiar s a intamplat sau , sa ma intalnesc pe strada cu persoane ce le am uitat si ele sa ma cunoasca si sa discut cu ele ca si cum le as cunoaste. Credeti ma e greu sa faci asta.
când ma refer la persoane, zic persoane peste 25 de ani,din anturajul meu de facultate(cei care stiti stiti).va dati seama ca nu aveam cum sa le zic:nu te cunosc
Ultima oară modificat Lun Mai 16, 2016 1:09 pm de către AlexManelistu €, modificat de 3 ori în total.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)

- Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
- Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
- Moderator pe vechiul cs gothic
- Fondator pe alte comunitati.
- Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.