Despre tigani

Credeti ca peste ani si ani, ganditi va la 50 ani, vor fi mai multi ca noi? nu am nimic contra lor, sunt tot oameni, dar am citit ceva pe net ce m-a revoltat putin fata de ei.
Ei locuiesc aici, si tot ei se cred sefi. nu cred ca e sef nimeni peste nimeni, ei ar trebui sa fie recunoscatori.
Am fost azi in Maglavid, o localitate din dolj, si sincer va spun ca la o intrunire, nu va spun de care, au fost peste romani. au fost prea multi tigani.
Eu sper sa nu trebuiasca sa ne temem de ei. sunt foarte recalcitranti si fara judecata.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Re: Despre tigani

O sa fie de genu ca acuma cu mine am dat intrunu si o zburat toti
cu pro.
nu am inteles decat ca dai in ei.
topicul asta nu vreau sa fie de hate. ci e un subiect de discutie, am niste informatii dar nu vrea sa va revoltez eu .
puteti sa cautati informatii, veniti si discutati. eu nu am creat topicul doar sa comentam pentru un mesaj. chiar vreau sa discut bine cu voi.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Cred ca as putea scrie romane la cat am avut de aface cu tiganii si la cat de mult nu ii suport. Probabil si un motiv pentru care m-am "inchis" in mine prea mult.
La cum se inmultesc,probabil vor fi mai multi ca noi,daca nu sunt deja.

Eu unul nu ma tem de ei,am avut prea mult de aface cu ei si deja m-am saturat. Chestia e ca daca luati un singur tigan si vorbiti cu el,eventual sa va certati cu el,o sa fie ascultator si "mielusel", daca sunt mai multi,prind foarte mult tupeu. Si da,sunt foarte recalcitranti si eu nu cred ca gandesc oamenii astia ... sunt atat de "batuti in cap",incat nu stiu daca in afara de a face bani si copii de la niste varste mici mai au ceva in cap.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

:T/C: :T/C:
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating