Re: [Portofoliu] Ryuk

Deci imi plac cum ti-au iesit. Sunt atat de perf. Ai scos in evidenta unele lucruri la fiecare lucrare in parte :x Ma bucur ca vad ca te reapuci. Sa faci ceva activitate si sa faci cerere designer ;;) Singura problema ar fii dimensiunile , dar sunt sigur ca tu ai vrut sa le faci asa de mari ca altfel nu scoateai la fel de bine in evidenta unele lucruri. La a 2-a imi place cum ai asezat acel brush albastru si acela rosu :)
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

Imagine
Si o imagine cu reteta traditionala,niste blur , 2-3 efecte random , text alpine script si ingredientu' secret (off set 200+) sau cum imi mai place mie sa-i zic,exposure.Just making a bit of fun :))
Imagine
Imagine
nagi no asukara #best anime.

Imagine
Du-te ba ce faina e. Ce bine e integrat renderul si c4d-urile asezate frumos. Vreau fontul in pm plsss :o3 texturile le-ai pus perfff. Fa cerere designer la recrutare baaa :| Bravo. Esti unu din putini care imi plac cum lucra pe render si fac niste creatii senzationale. Frumos.
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

Re: [Portofoliu] Chisaki

Ceva smudge.Sunt curios de parerile voastre.Btw ps-ul meu e handicapat la fel ca si pc-ul.In ps-ul actual nu pot sa-mi foloses brushul doar pe hardness 100% Trebe sa-l schimb curand.
Imagine
Imagine
Edit: Scz,am sters cateva font-uri din pc si cred ca din greseala si pe ala ca nu stiu cum se numeste si nu il mai gasesc ~x(
Imagine
nagi no asukara #best anime.

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”