Numele de pe forum: R^dFuCk3r
Numele real: Omar
Varsta: 15
Email: schumacher.mihail@yahoo.com
Vechime: 1 an si câteva luni
Posturi: 2000+
Gradul Actual: Deținător si Manager Resurse
Vechimea Gradului Actual: Cu deținător 4 luni si cu Manager Resurse aproape o luna.
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: in jur de 5-6 ore.
De ce vrei acest grad?: sa ajut comunitatea văzând ca este numai 1 Moderator Global.
P.s: Nu am Warn-uri am adus membrii pe comunitate cu ajutorul serverului. Si nu mai vreau motive ca am deja un grad. Andy avea Mr când a făcut cerere de Mg. In plus știu cum sa folosesc accesele de la Mg. Va rog frumos sa imi acordați o șansa.
Re: [Cerere Moderator Global]R^dFuCk3r
#3"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Tu MG ma ?
La ce gandire ai
Nu meriti nici MR pe comunitatea asta dar a fost cam putini MR de asta ti-a dat
1 Aprilie se sarbatoreste cumva si azi si nu stiu eu?

Meriti si tu o sansa.Eu iti dau pro, dar cand iti zic sa dai ban la unu, sa nu zici ca nu dai fara motiv

Ce a spus Danny, a spus și pentru mine... Încă copilărești, lasa sa mai treacă 1-2 luni, poate și mai mult... Nu cred ca ești pregătit.

Cum poti lua legatura cu mine?:
1.Numar de telefon:0758238228
2.Y!M:yeep_cs@yahoo.com
3.Email:nicaipetru33@gmail.com
4.Steam:jajak.
5.PM Pe Forum:jajak.
6.Pe Server:Zp.EuropaCs.Ro/89.40.233.141:27015
#10Lasa ca nici tu nu esti asa "usa de biserica" . Trebuia sa ai remove deja. Asa ca tacati clontu.![]()
![]()
![]()
1 Aprilie se sarbatoreste cumva si azi si nu stiu eu?baaa, deci nici nu stiu de ce te-ai gandit la una ca asta. Sunt persoane cu muuuuuuult mai pregatite si potrivite pentru gradul asta decat tine. Si da, voi da si exemple: Kisaragi, Denis, Sorin(din pacate nu a avut grad, dar il merita pe deplin). Tu sa mai astepti un an, cel putin ca sa primesti de la mine un PRO. Activ esti numai cat iti postezi resursele si cat sa mai faci +1 la serverele pe care ai admin. In rest, nu te-am vazut sa ajuti pe unul care avea nevoie de un plugin sau un addons. Desi ai avut de cel putin 2 ori ocazia. Stai pe tusa chistoc
. Cu activitatea ta sa te bucuri ca ai mr. Si resursele le postezi ca-s obligatorii ca sa-ti mentii gradul, ca daca ar fi optionale nici pe alea nu le-ai posta
![]()
Daca andy a luat meriti si tu. Nu vad ce e asa special la el inafara de .. ma abtin. Ai posturi , vechimea cu gradu actual nu-l ai dar nu conteaza.