Numele tau de pe forum: Red King
Numele celui reclamat de pe forum: Kisaragi Shintaro
Data si ora: /
Motivul pentru care trebuie sa primeasca warn: off topic, ba frate, daca cineva face niste creatii in ps de incepator nu incepi tu sa te dai jmecher sa pari ca esti destept, ca nu esti , esti mai prost, ce sunt cu vorbele alea? "'Ce rahat sunt cu astea ? Habar nu ai ce este ala PS , mai bine ramai la tricotat amice sau la curatat de W.C .. Pace mersi ca ai incercat,te rog sa te sinucizi.''
vorbe de om prost, nu cred ca tu erai asa tare cand ti/ai instalat psul, si nici acum nu vad ca esti cine stie ce, daca esti tare fa un battle cu mine, nu te lua de incepatori sa pari tu expert in ps. dupa ce ai scris acolo ar cam trebui sa ti se ia gradul ca te crezi un zeu in ps, toti incep de jos, daca nu iti plac creatiile lui ii dai respins nu mananci cacat tu ca te crezi mare jmecher, pot sa imi iau warn ca oricum nu imi pasa,si nu va cunosc pe niciunul, dar nu suport sa vad asa ceva.
si eu am inceput la ps de jos,la inceput le faceam in paint pana am ajuns sa fiu cautat de multi sa le fac chestii pentru comunitati/site/uri, asa ca lasa arfele astea si fii serios, te salut
Dovada:
http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 5&start=20
Re: {cerere adaugare warn] Kisaragi Shintaro
#2Cand vad o bataie de joc nu pot sa fiu serios
Niciodata nu am zis ca-s expert , sunt doar un incepator , dar totusi acolo sunt recrutari de DESIGNER nu bataie de joc si chiar ma enervez cand vad ca vine unu cu cate un mesaj idiot , nu imi prea pasa de el sincer , daca s-a sinucis din cauza asta .. o sa-i duc o floare la mormant , ce sa-i faci , viata e dura .
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!

#4Am mai trecut prin warnuri,chiar nu ma deranjeaza
Am spus ce am avut de spus mai sus si nu o sa-mi schimb atitudinea 
Astept decizia si parerile celorlalti.
Astept decizia si parerile celorlalti.
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!

El si-a spus parerea. E RECRUTARE DESIGNER nu recrutari de oameni ce lucra in paint. Si din cate vad ce te agita pe tine nu inteleg.Ti-am vazut tutorialul. Nu ma impresioneaza.Pe stock : Esti slab. Pe Render daca tu ti-ai facut semnatura , esti paleta..si eu am inceput la ps de jos,la inceput le faceam in paint pana am ajuns sa fiu cautat de multi sa le fac chestii pentru comunitati/site/uri, asa ca lasa arfele astea si fii serios, te salut
El trebuie să-și spună parerile te bagi tu dute de unde ai plecat Nush dc te bagi tu peste treburile luiRe: {cerere adaugare warn] Kisaragi Shintaro
Nu a incalcat regulamentul. Cerere inutila. Totusi, puteai folosi un limbaj mai decent

Nu e nici un off topic la acea sectiune.El trebuie sa le raspunda tuturor acolo deoarece el e lideru' si e treaba lui ce face.Si totusi,de ce intervii tu pentru un alt membru?Daca acel membru "tiger" s'ar fi simtit jignit,el ar fi trebuit sa faca cererea asta nu tu...Nu te mai baga tu pentru altii ca nu esti tu mama omida,iar tu ai fi trebuit sa ii vorbesti frumos ca el nu ti'a aratat semne obscene pe chat sau altceva..