Re: [Portofoliu]Bmw.

Habar n-am ce ai vrut sa faci la smudge, n-ai integrat deloc renderul in background, smudge-ul e facut gresit, nu l-ai dat in directia buna.
La c4d iar habar n-am ce ai vrut sa faci, ai aruncat niste c4d-uri random acolo, le-ai blurat si ai bagat renderu peste + 2-3 flare light de-alea, integrare 0, flow nema, si cum ar spune Bogdan, este cam mono ...
Imagine
exces de blur, redimensionare slaba.
Imagine
Ăştia care-ascultă rap acasă n-ascultă "Guess who"

Singura reusita e cea cu bmw, restu sunt prea luminate + exces de blur
La fel la semnatura ai prea blurat acele c4d-uri, renderu nu prea l-ai lucrat decat in partea de jos si mai schimba fontul, nu pe toate da bine fontu ala .
Imagine

La cele de mai sus, PREA MULT BLUR, mult prea mult si prea luminoase creatiile
Semnatura aia smudge e un total fail, ai facut doar bg-ul si ai bagat renderul peste ... baga tutoriale daca vrei sa avansezi
Imagine

Textul pe care-l pui pe avatare e asa "mono". Parca fara pic de culoare asa plictisit.. Nu imi place textu. Cat despre blur ai inceput usor sa avansezi cat de cat , astept sa treci la un alt nivel sa vad ce poti si cum face. Fa ceva si pe render. Urmareste unele tutoriale cere sfaturi designerilor. :) Apropo secundaru putin mai apropiat de principal ca nu sunt certate fonturile.
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”