[Propunere] Tutoriale, Resurse si Suport CS:GO

Propunere: Tutoriale, Resurse si Suport CS:GO
Print-uri(daca este cazul): --
De unde v-ati inspirat:
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Da, foarte mult. Dupa atatia ani de postat numai resurse de cs 1.6 incepem incet sa nu mai avem ce posta pentru ca am postat aproape tot.
Descrierea propunerii: Propun sa se faca o sectiune de resurse pentru Counter-Strike: Global Offensive, de vreme ce avem si un astfel de server. Inainte nu puteam sa le postam pentru ca nu aveam server, acuma ca avem server nu avem unde sa le postam.
Imagine

Re: [Propunere] Tutoriale, Resurse si Suport CS:GO

:PRO: Mi se pare o idee buna.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

Re: [Propunere] Tutoriale, Resurse si Suport CS:GO

:PRO: Din cate stiu a zis Cristi sau Adi ca in momentul in care se va adauga si un server de cs:go va fi permisa postarea resurselor de cs:go :-? Trebuie o categorie separata :troll:

Dar stiti..aveti o gramada de sub-forumul la Tutoriale & Resurse Web , puteti iara posta la Informatii IT , nu totul trebuie postat doar la Resurse Cs 1.6 inteleg ca imediat cauti un tatuaj/skin si gata lai postat,dar totusi,ar fi bine activitate peste tot sa fie pline toate,la Tutoriale si Resurse Web nu s-a mai postat de pe 25 ianuarie adica de o luna .
Ultima oară modificat Dum Feb 28, 2016 1:32 pm de către Karma., modificat 1 dată în total.
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”