[Cerere] Gotze

Numele de pe forum:Gotze
Numele real:Mirel
Varsta:17
Email:giurgiu_mirel27@yahoo.com
Vechime:Am,am
Posturi:1600 (spam)
Categoria in care vrei sa fii moderator:Lider admin server.
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?:In timpul saptamanii 4 ore + si in weekend aproximativ toata ziua
De ce vrei acest grad?:Oare? S-a eliberat locul , imi incerc norocul si vreau sa "ajut" .. dau si eu acolo grad admin sv.
Nu-mi pasa ca pierd gradul de designer , pot posta si fara.
Ultima oară modificat Dum Feb 28, 2016 8:21 pm de către Gotze, modificat 1 dată în total.

Re: [Cerere] Gotze

:PRO:
Ca sa vezi gina ca nu-s ofticat i dau pro .
Cu toate ca exista o regula .
Ultima oară modificat Dum Feb 28, 2016 8:26 pm de către #MasteR, modificat 1 dată în total.

:CONTRA:
Scuze dar exista o regula care zice daca ai un grad nu poti renunta in favoarea alutui grad .
Nu fii ofticat ca ai warn si nu poti face cerere. Cum eu am renuntat la designer pt mg asa poate si el , cum Canna si Aang au renuntat la mod pt mg asa poate si el.

:PRO: :PRO: Sunt 100% sigur ca te vei descurca foarte bine. Activ esti. Nu ai warn. Bafta
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

:PRO: Dar din cate stiu, nu poti sa renunti la un grad in favoarea la altul.. Dar daca te accepta Adi./Danny multa bafta ;)
Imagine

:CONTRA:
Eu zic sa lasam si pe altii sa incerce. Nu am nimic cu tine, sincer, ne intelegem bine. Dar tu ai avut cred ca toate gradele de pe forum inafara de administrator. Merita si altii o sansa, si pana atunci se descurca bogdi si singur. Nu ar fi prima data cand e supus la asa ceva. Fara suparare, ok? :o3
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator”