Cerere Slot GaBoNe

Nume real: Gabi
Nume in joc: GaBoNe
Varsta: 22
Email: gabi_6481@yahoo.com
Ore jucate: http://www.gametracker.com/player/GaBoN ... 102:27015/
Voturi: 1140
Steam (ON/OFF): off
De unde ai aflat de server?: am intrat din intamplare pe server si mia placut,si am tot intrat si o sa intru incontunuare sa joc
Ai citit regulamentul?: Da, si il voi respecta ca slot!
Orele în care ești dispus sa stai pe server: pana acuma am jucat si 7-8 ore dar o sa incep munca si o sa incerc sa intru 2-3 ore in fiecare zi
De cât timp joci pe server:4 sau 5 luni
Motivul pentru care vrei Slot: nu vreau sa mai intre altcineva cu numele meu si sa ami fure amo si sa ami strice rank-ul
Ultima oară modificat Mar Oct 01, 2013 7:22 pm de către GaBoNe, modificat 1 dată în total.

Re: Cerere Slot GaBoNe

:CONTRA:

Imi pare rau dar nu ai citit regulamentul.Cu toate ca ai ore nu ai citit regulamentul.

Te rog sa citesti regulamentul cu atentie si dupa daca voi vedea asta atunci imi voi schimba optiunea.
Imagine
Imagine

:PRO:
Ai Ore!
Regulament citit!
Incepe sa votezi in fiecare zi

cSi Stiu ca intra cineva pe nick lui deoarece ckiar eu am dat kick celuia care a intrat pe nick lui!
Imagine
Respect EcS!

:PRO: ai ore , regulament citit
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Si dumnezeu a zis ca femeile bune , frumoase , inteligente vor fi gasite la orice colt , Si a facut pamantul ROTUND.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cerere acceptata.
Trimite-mi urmatoarele date prin PM pana astazi, 05.10.2013, ora 18:00
Nume Slot:
PassWord:
Email:
Numele tau de pe forum:
Link cerere acceptata:
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot/VIP”