Problema ammo smecheru

Numele tau in Joc: smecheru
Email: yulian_boss2010@yahoo.com
PrintScreen (Daca aveti cum): nu am print screen caci nu am crezut ca va fi nevoie.
Descriere problema: pai am intrat astazi dimineata aveam 1900 ammo si pana mai inainte am muncit si am facut 2782 ammo si ies un pic sa ma duc pana la magazin si cand intru nu ii mai am ce se intampla?:|

Re: Problema ammo smecheru

Cod: Selectaţi tot

Pe 30.09 sau 01.10, voi reseta din nou pachetele de ammo.
Nu am ce face la aceasta problema.
Server-ul este Non-Steam, pentru ca tu si altii fara licenta Steam sa puteti intra pe server. Daca serverul este Non-Steam, nu pot avea support din partea membrilor de la amxmodx. Problema pentru serverele Steam Only de Zombie Plague este rezolvata, insa pentru Non-Steam, nu. Iar daca cineva a rezolvat problema, nu a facut public rezolvarea acestuia.

Mai pe scurt, e bug la server, insa faptul ca serverul este Fast Ammo, compeseaza acest bug.

Daca voi gasi un scripter bun, il voi plati sa ma ajute sa fac un plugin care sa resolve aceasta problema.
forum/viewtopic.php?f=214&t=4936&p=31865#p31865

Inainte sa faci un topic uitete si la celalte facute inaintea ta ;)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Si dumnezeu a zis ca femeile bune , frumoase , inteligente vor fi gasite la orice colt , Si a facut pamantul ROTUND.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Re: Problema ammo smecheru

Raspunsul ti-a fost oferit de Andreutza

Resetarea pachetelor de ammo a fost amananta pentru azi, 05.10.2013 .
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Raportare Problema”