[Cerere]qBling

Numele de pe forum: qBling
Numele real: Andrei
Varsta: 18
Email: deyu_andrey42@yahoo.com
Vechime: 2 ani si cateva luni
Posturi: 1200+
De cat timp lucrezi in PhotoShop?: vreo 4 ani spre 5
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: Extrem de mult :)) Nu am scoala baaaaaa
Aptitudini: Absolut toate
Dovedirea Aptitudinilor: portofoliu
Cele mai bune creatii ale tale (minim 5): Toate sunt bune :)) Stiti portofoliul
https://SecreLocal.com - Mia Kayla Judy Blooms Bamby Belle Sofia - No Selfie - Anonymous Adult Dating - Cam Chat Private Lady

Re: [Cerere]qBling

Eu unul nu sunt sigur daca ti-as da Pro sau Contra :-? Ai luat pauza de la PS ultima data cand ai postat creatii in portofoliu a fost pe 12 septembrie (ma refer inainte sa revii) deci nu prea poti spune "Imi stiti portofoliul" pentru ca dupa o pauza iti poti iesi din mana si sa nu mai fi la fel de bun,dar Mr.Quel a fost acceptat chiar daca s-a prezentat cu creatiile vechi asa ca iti dau un :PRO: si vedem pe parcurs ce si cum :)
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!
Imagine

Re: [Cerere]qBling

Nu aveti voie sa postati cate o lucrare intr-un singur mesaj doar pentru a face mesaje. Un reply lasat la portofoliul dvs. cu ce ati lucrat trebuie sa aiba cel putin 2 creatii si sa treaca cel putin 8 ore de la ultimul mesaj in care ati postat.

Asta-i una din probleme.
A doua problema este activitatea. La lucrari n-am ce sa comentez,insa dupa o lunga pauza,cred ca ar treubi sa vedem si noi mai mult decat 2 lucrari de cand ti s-a deschis portofoliul,nu ?

:RESPINS: :T/C:

Ori facem treaba calumea,ori nu mai facem. Stim cat esti de bun,insa arata-ne mai mult. Doresc fapte,nu vorbe.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Cerere Designer”