Reclamatie Hea!d

Numele tau in Joc: Bad Boy
Numele Adminului reclamat: Hea!d
Data si ora: Acum
Harta: zm_cross
Motivul reclamatie: Imi da ban 120 min ca i-am zis lu' Mihay "hai pe furien" + ca e sv din comunitate si chiar daca nu era am zis doar "hai pe furien" nu am zis si serverul ...
Dovada: http://imgur.com/IFDsn3J http://imgur.com/V7akE9V + skull a fost on si a vazut ca el mi-a dat ban

Edit: ba ba skull ca nu am mancat-o pe maicata , mihay intrase cand am intrat eu , pe sv erau 26 playeri , iti golesc sv boss? am intrat si eu pe zm ca nu mergea zm2 , de unde vrei sa stiu eu ca mihay era pe sv? daca ziceam , hai pe furien.europacs.ro era altceeva , dar atata timp cat am zis "hai pe furien" nu am facut ceva gresit.
Head , ce treaba are zm2 cu zm? eu nu banez copii ca tine degeaba + stii doar ca ti-ai batut joc de mn si ai iesit , dar daca te mai prind pe sv mai bine iesi
Ultima oară modificat Mie Noi 25, 2015 7:06 pm de către .Bad Boy., modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**

Re: Reclamatie Hea!d

Ba copilule dupa ce ca ai golit zm2.europacs.ro vi pe zm sa-l colesti si pe asta.Nu ai ca cauta pe zm marsh drq afara daca faci ca .... reclama ti minte ca ai banat permanent pe unu care a spus fx.europacs.ro din greseala si l-ai banat pacat ca nu aveam dovada. http://imgur.com/Fd9tRhr si plus ca SKULL te-a spus sa termini deci.
edit:A da deci te banez pe ip bine bine.
Ultima oară modificat Mie Noi 25, 2015 7:33 pm de către Showlders, modificat de 2 ori în total.

:CONTRA:
Dar te intreb de ce intri pe server daca tu chemi altii playerii pe alt server daca vii pe Zm joaca si tacii !
Poti foarte simplu sa vorbesti cu Myhai pe Messenger nu pe server !
Asa ai facut si cu Zm2 ai facut in asa hal de a ajuns serveru' pe 0
Daca tu crezii, ca vii pe server s-a enervezi playerii stai relaxat nu poti cat timp sunt eu admin
Intrii pe tot felu' de nume si incepii sa enervezii lumea !
Iti spun sincer Hea!d a luat-o inainte ca te banam eu primu

:CONTRA:
Dar te intreb de ce intri pe server daca tu chemi altii playerii pe alt server daca vii pe Zm joaca si tacii !
Poti foarte simplu sa vorbesti cu Myhai pe Messenger nu pe server !
Asa ai facut si cu Zm2 ai facut in asa hal de a ajuns serveru' pe 0
Daca tu crezii, ca vii pe server s-a enervezi playerii stai relaxat nu poti cat timp sunt eu admin
Intrii pe tot felu' de nume si incepii sa enervezii lumea !
Iti spun sincer Hea!d a luat-o inainte ca te banam eu primu
:CONTRA: SKULL a spus tot ....
Imagine

Imagine

#.SKULL<< 23 Dec 2015 23:01>> Ghiaoreee , este patronul meu :p

Ba copilule dupa ce ca ai golit zm2.europacs.ro vi pe zm sa-l colesti si pe asta.Nu ai ca cauta pe zm marsh drq afara daca faci ca .... reclama ti minte ca ai banat permanent pe unu care a spus fx.europacs.ro din greseala si l-ai banat pacat ca nu aveam dovada. http://imgur.com/Fd9tRhr si plus ca SKULL te-a spus sa termini deci.
Lasa vrajeala ca tu l-ai banat pe unu` care facea reclama pe fx.europacs.ro si zici de el, aa? Ai uitat ca ai banat 2 playerii fara motiv? Sa revenim la Reclamatie....in dovada, nu prea vad, ca a zis ceva rau... A zis doar "hai pe furien" si e o problema in asta? :PRO: pentru avertisment.

P.S: Showlders ai grija la limbaj, ca nu esti aici cu prietenii tai...Poarta un limbaj decent pe Forum...
Imagine

Lasa vrajeala ca tu l-ai banat pe unu` care facea reclama pe fx.europacs.ro si zici de el, aa? Ai uitat ca ai banat 2 playerii fara motiv? Sa revenim la Reclamatie....in dovada, nu prea vad, ca a zis ceva rau... A zis doar "hai pe furien" si e o problema in asta? :PRO: pentru avertisment.

P.S: Showlders ai grija la limbaj, ca nu esti aici cu prietenii tai...Poarta un limbaj decent pe Forum...
Edit:Misis dupa ce ca esti ....... nu realizezi trebue sa iti spun in fata mai taci drq din gura aia, nu-mai gura e de tn. A si sa nu uit ca esti o fata cu sechele pe cap care ma enerveaza. ))
Ultima oară modificat Mie Noi 25, 2015 8:20 pm de către VincenT, modificat 1 dată în total.
Motiv: Warn pentru limbaj.Abtinetiva ca nu suntem in jungla,nu cred ca ti-ar pica bine sa iti zica tie asta.

:PRO:
Pentru un Avertisment. FIi mai atent.
Nu a specificat exact srv, a zis doar hai pe furien.
Iar pentru ala care facea reclama la fx. spamand textul cu reclama, merita ban-ul pe deplin, nu vii tu pe alte srv din comunitate sa faci spam cu reclama,este aiurea sa faci concurenta neloiala pe alt srv din comunitate.
Imagine

:PRO: Parerea mea e ca respecta regulamentul si ar trebui un avertisment. . .
Think Fresh
Zm.europaCs.ro >.< Voturile mele sunt: 16799 ,16805, 17331,17453

:T/C: :T/C:

A fost banat.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”