[Reclamatie] Hea!d

Numele tau in Joc: 7DayS_=]
Numele Adminului reclamat: Hea!d
Data si ora: Astazi a fost...
Harta: zm_dd_evolution
Motivul reclamatie: Zic mai jos
Dovada: Arat mai jos...

Bun deci sa va zic de ce am facut aceasta Reclamatie, poate voi o sa ziceti ca e o reclamatie fara rost...Eu deja chiar m-am saturat de copil asta de 12 ani...Daca mai sta mult pe server jur ca o sa-l banez permanent. M-am saturat sa-si bata joc un copil de mine... ~x( N-am ajuns proasta nimanui...Ma ameninta el pe mine, ca ma sanctioneaza...Aici isi da numele cu tot cu Admin la un var de al lui si din cate am inteles, nu e voie sa-ti dai Numele tau tot cu Admin "Dovada: http://imgur.com/a/OLRuo" . Deci copile, daca o data te mai pui in gura cu mine. Jur ca-ti dau eu ban permanent pe server, nu Gr0parul. Ai grija, cum te comporti pe server, ca stim foarte bine ce-ai facut tu in trecut. Deci Cristi, daca nu iei tu masuri in privinta lui...Am sa iau eu personal. Eu sunt buna, tac mereu, dar n-am sa mai tac niciodata, sa ma ia un fraier ca el la misto, ca ma face "aragaz cu 4 ochii" :(( :(( Aici m-a facut http://imgur.com/oSeDHvb Adica m-a facut chioara, ca de ce port eu ochelarii. Poate a vorbit el pe say_team @ dar mi-e nu-mi convine sa-mi vorbeasca mi-e el asa...Asta-i o pacoste mare pe server .

Edit: Hea!d, sa nu uitam cum ne-ai amenintat tu cu banuri pe mine, si pe SKULL, dar mare noroc, ca n-am facut printul, dar ai mare grija, cum te comporti pe server. Crezi daca ai donat esti mai superior fata de noi? Iti zic eu, nu esti...Deoarece esti un copil care sufera de toata atentia...
Ultima oară modificat Dum Dec 20, 2015 10:52 am de către pink_cs, modificat 1 dată în total.
Imagine

Re: [Reclamatie] Hea!d

Fara suparare dar tu ai inceput primul
Imagine
spunand ca a intrat paguba..
Si nu e frumos sa vorbesti asa cu o fata
Imagine

Deci sunt :PRO:
Imagine
Imagine

:PRO: Deoarece si mie mi-ai dat multe semne de intrebare in legatura cu comportamentul tau. Fii matur!
Ultima oară modificat Dum Dec 20, 2015 2:08 pm de către DarkAngel2, modificat 1 dată în total.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

:PRO:
Habar nu ai ce este "Respectu' " arunci vorbe din 13 ca ai tu God si ca esti tu mare smecher =)) pe server e trist dar da-ti seama ca e doar un joc si tu ai ajuns in punctul de "Obsedat" copile !
E nasol de tine iti jur frate ai o viata dar fa'ti un program nu sta ca un obsedat.
Si pana la urma tu esti ce'l care provoaca lumea invata sa "Respecti" pustane !

:PRO: sunt si pro pentru comportamentul lui si :CONTRA: Pentru ca fara supare dar si ea injurat... Acum sa fim egali fara diferente.... Asta e parerea mea
Think Fresh
Zm.europaCs.ro >.< Voturile mele sunt: 16799 ,16805, 17331,17453

:PRO:

Va este stric interzis sa aveti mai mult de 1 cont admin pe srv de persoana. Tu daca esti atat de incapabil de-a putea tine o discutie civilaza fara a fi magar sau badara,e problema ta + ce treaba are cearta pe admin chat cu reclamatia adusa tie? Discutiile pe admin chat sunt strict intre voi,mai grav este atunci cand folositi all chat.
Imagine

:T/C: :T/C:

A fost banat.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”