Cerere scoatere warn Bad Boy

Numele tau de pe forum: .Bad Boy.
Posturi: 952 :-?
Numarul de avertismente: 3
Data si ora cand ai primit avertisment: http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=38&t=50409
De la cine ai primit avertisment?: Adi.
Motivul pentru care ai primit avertismentul: l-am facut pe royal idiot
Dovada care sa va sustina nevinovatia: Nu inteleg dc am luat warn pt cuvantul idiot , pana la urma si BoTzy m-a facut pe mn idiot http://imgur.com/zHcDClf
La fel si roxy pe heros http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=38&t=49394 (+ a folosit un lbj mai "urat" de cat al meu)
:|

Edit: ba copii , botzy si roxy dc au injurat si n-au primit warn? ei au voie sa injure?

Edit: red , il stii pe botzy sa injure? "asa se injura ei" facepalm
Ultima oară modificat Dum Dec 13, 2015 11:51 am de către .Bad Boy., modificat de 2 ori în total.
Imagine
Imagine
**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**

Re: Cerere scoatere warn Bad Boy

:PRO:

Dar orcum nu o sa acoara warnul, e prea limitat sa o faca, el crede ca daca asculri rock esti satanist la ce sa te astepti de la el? :)) si de acum bad daca vrei sa injuri pui cu ......* ca nu se considera motiv de warn.
Imagine

:CONTRA: ai injurat iti meriti warnul iar cu aia doi lasa-i ca asa se injura ei
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Bucura-te ca nu te-am banat pentru chestia aia...Dar nu-i nici o problema,daca vrei iti dau tie un warn si imi dau si mie unul pentru cuvantul "idiot",iar tu pentru acumulare 4xwarns mai primesti 2 saptamani pauza.
Lasa reply daca iti convine targul,ca eu n-am nimic impotriva sa am un warn.

Cat despre warn-ul actual,nu ma intereseaza,Adi ti l-o dat,el sa rezolve.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

:CONTRA:
Poate ca l-ai facut idiot nu e nustiu ce,si sunt sigur ca Adi nu ti-ar fi dat warn
daca ar fi prima data cand jignesti pe cineva,limbajul tau lasa de dorit si posibil
ca Adi ti-a dat warn,deoarece a trecut cu vederea peste multe jigniri ale tale,
iar aceasta jignire,a fost cea care a umplut paharu.Iti dau un sfat,controleaza-te,
daca ai ceva pe suflet,exprima-te cu un limbaj adecvat si asa nimeni nu iti va da warn.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
Încuiat

Înapoi la “Cerere Scoatere Warn”