Numele tau in Joc: VaDauLoL
Numele Adminului care te-a banat:s3c
Data si ora:18:23
Harta:de_dust2
Motivul pentru care ati primit ban:neprezentare ss
Ip-ul tau pentru unban:109.100.238.174
SteamID ul pentru unban:STEAM_0:0:2053290447 0 00:07 14 0
Re: Cerere Unban
#2Nume Admin/VIP: Dn0
Parere:
Argumentare: Pune pozele intr`o arhiva si posteazale pe www.girlshare.ro
Sugestii: Peace
Parere:

Argumentare: Pune pozele intr`o arhiva si posteazale pe www.girlshare.ro
Sugestii: Peace
Give a man a truth and he will think for a day. Give a man a reason and he will think for a lifetime!!! by Anonymous

#3Nume Admin/VIP: CrYyStI
Parere: Pro
Argumentare: Legat de ss, sunt curate. E un amic care se joaca cu fratimiu pe server (NOoN), iar eu l-am ajutat in seara asta, in mod gresit se pare, sa-si urce pozele pe tynipic... . Astfel, cand l-am ajutat sa le urce, le-am si vazut direct din cstrike.
Sugestii: Cu toate astea, daca incalca regulamentul nu ezitati sa-l sanctionati !
.
Argumentare: Legat de ss, sunt curate. E un amic care se joaca cu fratimiu pe server (NOoN), iar eu l-am ajutat in seara asta, in mod gresit se pare, sa-si urce pozele pe tynipic... . Astfel, cand l-am ajutat sa le urce, le-am si vazut direct din cstrike.
Sugestii: Cu toate astea, daca incalca regulamentul nu ezitati sa-l sanctionati !
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
#4Totusi,rog adminii sa fie cu ochii pe el.Nume Admin/VIP: CrYyStI
Sugestii: Cu toate astea, daca incalca regulamentul nu ezitati sa-l sanctionati !.
Cerere acceptata.