Cerere Up !

Nume real: Cornel
Numele in joc: s3C
Gradul pe care il detineti: Super.moderator
Gradul pe care il doresti: +1
Email: yo_s3C@yahoo.com
Motivul pentru care vrei marire de grad: sv_unlag

Deci scriu amx_record Player sa dau drumu la demo ! Si dupa cum il vizionez ?

Readyx mie mai usor sa postez cate 15, 20 de banuri odata ! Crezi ca dorm :-j
Ma (cenzurat) eu postez banurile o data la 5 . 7 zile !! Am postat 13 banuri azi ! Unde (cenzurat) vezi tu 2 banuri ! Unde sta readx pe server sa vada ca dorm eu ??daslșjdaskldjask xzcbh 7389y91 asdase8y129udsjkadbhcn 8127 3u890123p uj1
Ultima oară modificat Joi Dec 03, 2015 8:34 pm de către s3C..., modificat de 4 ori în total.

Re: Cerere Up !

Nume Admin/VIP: Dn0
Parere: :PRO:
Argumentare: adevarul este ca, m am uitat peste activitatea lui pe gametracker si e ireprosabila
Sugestii:Peace

P.S : Nu sti sa faci demo ma ? :)))) =))

Edit 1 : Dupa spusele lui raul... mi am schimbat parerea si am sa dau un :CONTRA: pe un motiv simplu. A vazut ca a scris raul ca nu are nici un ban si uite asa au aparut 2 banuri noi in banlistul lui s3c:
http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... &start=240, adica respectiv:

1. http://www.gametracker.com/player/Valin ... 136:27015/ -Jucator banat acum 6 zile.
2. http://www.gametracker.com/player/Bunik ... 136:27015/ - Jucator banat acum 4 zile.

Surprinzator nu ? :|
Ultima oară modificat Joi Dec 03, 2015 6:13 pm de către Dyn0, modificat de 3 ori în total.
Give a man a truth and he will think for a day. Give a man a reason and he will think for a lifetime!!! by Anonymous
Imagine
Imagine
Imagine

Nume Admin/VIP: >EVeR*4You
Parere: :CONTRA:
Argumentare: Poti sa ai activitate pe gametraker daca nu
ai activitate in ban-list,ultimu' tau ban a fost postat pe data de 27 Noi 2015.Activitate nu inseamna ca
stai pe server sa faci ore si te joci..
Sugestii: Apropo,cu siguranta vei zice ca ti-am dat
contra pentru ca mi-ai facut reclamatie,nu pentru asta ti-am dat,ti-am dat pe motivul scris
mai sus.Apropo acum poti sa vorbesti de dezinteres,nu cand mi-ai zis tu pe u@ sa ma uit
pe codati,atunci aveam probleme cu lagu' deci.. :-j
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Bag pl ca nu mai vreau nimic !! REMOVE !!
Ultima oară modificat Joi Dec 03, 2015 8:36 pm de către ## SuperioR, modificat 1 dată în total.
Motiv: Warn pentru limbaj. Invata sa vorbesti mai civilizat.

Imi iau jucariile si plec ! Sa moara juva de nu
Ultima oară modificat Joi Dec 03, 2015 8:52 pm de către ## SuperioR, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Inceteaza cu 2X post. Ti-am dat Warn pentru limbaj, mai vrei inca unul ?.
Încuiat

Înapoi la “Cerere Marire Grad”