[Reclamatie] Groparul

Numele tau in Joc:P0kerStarS
Numele Adminului reclamat:Groparul
Data si ora:6:30 11/22/2015
Harta:zm_fun_world2
Motivul reclamatie:Imi da kick pe motiv ca blochez zm-ul inghetat in lm si nu scrie nicaieri in regulament ca nu ai voie sa faci asta, inventeaza regulamentu', mai bine iti dai retragerea ca nimeni nu te vrea atat pe forum cat si pe server :@@@
Dovada: http://imgur.com/a/wFfwT

EDIT: Ce face marele moderator "gropar" al nostru http://imgur.com/a/WiSgX abuz de /vm, avand in vedere ca are 20 si nush cati ani + moderator global + super-god pe server el totusi face abuz de /vm cu toate acestea chiar el a zis ca vip-ul devine over-power cand face abuz de /vm + limbaj de balta.
http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 13&t=47738 -> UITATI OBSEDATU'.
Hmmm. Dupa parerea mea,este interzis sa pui lm sub zm inghetat.Deoare ce creaza bug. Asa am fost si eu, acum 2 ani am luat ban pe acceasta greseala deci sunt :CONTRA:
Exista /unstuck sau m4.
Ultima oară modificat Dum Noi 22, 2015 7:55 pm de către pOkEjR, modificat de 2 ori în total.
Imagine
Imagine
Nu exista fete virgine, exista doar fete care nu l-au intalnit pe PokeJr !!!

Re: [Reclamatie] Groparul

Ti-am explicat ca este un bug si este interzis abuzarea de aceste bug-uri.
Nu imi pasa de 2-3 ca voi care nu ma doresc pe mine :))

Revin cu edit la poze de ce ai primit ban dar stii foarte bine de ce l-ai primit.

Edit: Daca esti nesimtit stai parcat.
Imagine

Hmmm. Dupa parerea mea,este interzis sa pui lm sub zm inghetat.Deoare ce creaza bug. Asa am fost si eu, acum 2 ani am luat ban pe acceasta greseala deci sunt :CONTRA:

Eu cred,ca sunteti amandoi de vina,tu p0ckar stai cuminte nu te mai da asa de smecher :-w ,iar tu Gr0parul ma asteptam mai mult din partea ta,sa dai ban. :D
Ultima oară modificat Dum Noi 22, 2015 7:59 pm de către Showlders, modificat 1 dată în total.

:CONTRA: Cum a zis si Vincent...esti un bug in care se formeaza...asa ca, nu mai cauta motive pentru Remove la el.

P.S: Eu il vreau pe forum cat si pe server ! \m/ \m/
Imagine

:CONTRA:
# Este interzis sa pui lm sub zombi inghetat! :gusta:
# Si nu te mai da smecher daca sti ca nu esti,odata ce un admin zice ca nu e voie,nu e voie! PUNCT. :troll: :meme:
Ultima oară modificat Dum Noi 22, 2015 9:20 pm de către Smaili, modificat 1 dată în total.
Motiv: Warn - Nu ai gradul de Admin Server.
Imagine
Imagine

Ceea mai enervanta chestie este sa fi blocat in lm cand esti zm , mai ales inghetat.
Si mai este o chestie , sa te blochezi in lm ca om cand vezi ca sunt zombie cu" drag ", si ala e tot bug.
Adica sa ii blochezi sa te atraga spre ei.
Are orice drept sa-ti de-a kick chiar si ban pentru chestii de acestea.
Imagine
Imagine

Ieram si eu On pe server cand ai facut chestia asta
Gropitzaa ti-a explicat frumos ca se face BUG Atunci cand Ingheti Zm-ul si pui Laser Sub el si tu ai inceput cu jignirile

:CONTRA: A procedat corect.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting