[Reclamatie] Danny

Numele tau de pe forum: >ca[N]nab1s<
Numele celui reclamat de pe forum: Botzy
Data si ora: Pai nu stiu,cred ca aseara.
Motivul reclamatie:Imi scoate gradul ca n-avea ce face.Chiar vreau sa stiu si eu motivul.Stiu ca ai ceva cu mine,dar devi penibil.
Dovada:Se vede ca's alb.

Nu inteleg de ce vrei sa-mi distrugi tu viitorul aici,pe acest forum.Vrei sa arati ca ai grad mai mare?Pai bravo ca-l ai.Nu trebuie sa faci experimente pe mine cu accesele tale.
Imagine
Imagine

Re: [Reclamatie] Danny

:PRO: Adica am fost on mai toata seara si nu ai facut nimiv rau .. Sa injuri sau ceva..

Edit: e pe fb .. Nu incurca fb cu forumu.. Asa ar trebui sa-i fac si eu cerere warn lu Missis ca m-a injurat pe fb
Ultima oară modificat Mar Noi 24, 2015 9:31 pm de către Gintoki., modificat 1 dată în total.
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

:CONTRA: nu cred ca tii l-a scos degeaba. Exista un motiv

Edit: Ba tu zici ce treaba are fbul cu forumul? atunci ce treaba are forumul cu sv? atunci cand imi bateam joc de tine pe forum , mi-ai dat permanent pe sv + destroy.
Ultima oară modificat Mie Noi 25, 2015 12:32 pm de către .Bad Boy., modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**

:CONTRA:
Poate exista si un motiv pentru asta .
Ori pentru reclamatia care ti-am facut-o eu atunci ca ai postat 74 de resurse aiurea ori nu stiu .
Astept sa vad ce zice si el pana atunci CONTRA.

:PRO:

Danny intelegm ca te retragi,dar nu o face urat. Parca tu erai ala care ziceai ceva de iertare...Daca nu cumva ai uitat cand l-ai iertat pe BogdY cand a zis ca isi vede,de viata ca nu mai are timp de forum si alte prostii de ale lui. Dupa si-a facut forum,i-a mers prost si a venit inapoi aici si a primit grad ca l-ati "iertat". Termina cu prostiile de genul.
Imagine

Pai ia sa vedem...Frumos,nu? http://imgur.com/WBgZjIU
Pe langa ca eu ti-am dat sansa sa redevii manager,tu vorbesti asa la adresa mea si sa intelegi ceva,nu ma intereseaza ca e pe facebook,falsule...Daca aveai ceva cu mine trebuia sa imi zici in fata,sau puteai vorbi frumos macar.
Ultima data cand te-am banat si ai fost debanat,am ales dintre a nu primi gradul si un warn,sa nu mai primesti gradul..Dar apoi mi s-a facut mila si am zis treaca de la mine,dar acum m-am razgandit,mai bine ramai fara grad si fara nici o sansa de a mai lua altul :D...De ce? Pentru ca esti nesimtit si intreci limita mereu...Si chiar nu ma intereseaza verdictul la reclamatie daca vrei sa stii.
Poti sa si negi ca nu a fost despre mine mesajul,ca am cine sa imi confirme,deci nu iti sugerez,ca nu e o solutie :D...Si ti-am zis nu veni cu scuza ca e pe fb,nu imi pasa sincer.
Inca ceva Vincent,sa nu crezi ca bogdy daca dupa ce o fost iertat,ma vorbea pe mine asa nu era zburat din nou,asa ca te rog nu fa comparatie intre doua cazuri total paralele.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

http://imgur.com/WBgZjIU
:CONTRA:
Chiar daca este pe facebook,nu este frumos sa vorbesti
asa despre el,adica in fata iti vorbesc frumos si pe la spate
imi bat joc de tine,chiar nu e frumos,daca tot aveai ceva cu el
ii zici in fata,nu-l injuri pe la spate si altele,nimanui nu-i convine.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”