Re: [Portofoliu] G.Darius #321 de G.Darius Ultima oară modificat Sâm Noi 21, 2015 2:25 pm de către G.Darius, modificat 1 dată în total. Ma puteti contacta la id-ul de Yahoo Messenger: GDarius.Spetsnaz Bodybuilding is my religion. Gym is my church. Barbell is my god.
Re: [Portofoliu] G.Darius #322 de Nimeni Altu' Efecte bune dar in opinia mea ar fii mers alt font la avataru 1 Avataru 2 e fain ! Continua !
Re: [Portofoliu] G.Darius #323 de CyPrYaN Frumoase efectele, textul de asemenea. Incearca sa pui textul secundat europacs, ca sa nu mai primesti avertismente. Detinator ZmC.EuropaCs.RoContact:1. Pe forum: PM2 Telefon: 07222066033. Skype: totoi_ciprian (Ciprian Totoi)4. Y!M: totoi_ciprian@yahoo.ro5. Chat Steam: cypryan176. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro
Re: [Portofoliu] G.Darius #324 de pOkEjR Avatarul 2 e foarte fain, efecte bune text la fel. Nu exista fete virgine, exista doar fete care nu l-au intalnit pe PokeJr !!!
Re: [Portofoliu] G.Darius #325 de ## SuperioR Foarte bine, te descuri la efecte si text Efecte frumoase, KW.
Re: [Portofoliu] G.Darius #326 de #MasteR Blur bun Efecte bunicele zic eu Nu-mi plac fonturile la texte in rest e bine
Re: [Portofoliu] G.Darius #328 de Rudolf. Efecte frumoase.Textul binisor.Bravo :> Mihay. Administrator Europacs Community.