Numele tau in Joc:Hea!d
Numele Adminului reclamat:TimeShift
Data si ora:Acum
Harta:Se afla in dovada
Motivul reclamatie: Inloc sa ne ajute, ca admin sta si face ammo la mod-ul nemesis.Eu ca vip+admin tot am stat spec si mai era Think fresh spec, sii am adminat inloc sa stea el spec sa vada daca playeri incalca regulamentul, el nu avea nici-o problema ca are gradul de admin, si sta degeaba mai mult fac eu meseria decat el.Dece oare a facut cerere de admin daca nu e instare sa faca nimic.
Dovada: http://imgur.com/VX1o5aa : http://imgur.com/j8XFJp1
Re: Reclamatie:
#2Am spart laserele , eu ca sa poti juca , cat de copil poti fi.
Cat ai fost nemesis eu am spart laserele , ca sa poti sa iti faci meseria.
Si nu va mai ocoliti unul pe altul , pe celalalt admin nu l-ai omorat.
Tu ca vip si admin ? ce ti se pare ca ai vreun grad mare si iti trebui si subalterni ? , nu inteleg ce aveti in capul ala , sau il aveti decat sa nu va ploua in gat ?
Cat ai fost nemesis eu am spart laserele , ca sa poti sa iti faci meseria.
Si nu va mai ocoliti unul pe altul , pe celalalt admin nu l-ai omorat.
Tu ca vip si admin ? ce ti se pare ca ai vreun grad mare si iti trebui si subalterni ? , nu inteleg ce aveti in capul ala , sau il aveti decat sa nu va ploua in gat ?

#3Nu stiu ce sa zic . . Cam are dreptate te-am intrebat si eu de 3 ori nu mai stiu pe ce harta dar azi daca dai tu vote sau eu .. .si n-ai zis nimic , puteai spune schimb-o tu . Daca n-aveai chef s-o schimbi ..
Si in legatura cu relamatia in loc sa fii spart lasere ca si noi puteam face asta puteai sa ni te alaturi si sa dai kick celor care foloseau jeet si lm.! Si noi puteam sa spargem lasere si sa facem si cativa ammo in acelasi timp.!
Eu sunt intre si intre
Pentru Tot ce am zis mai sus si
pentru N-as avea pentru ce! ..
Si in legatura cu relamatia in loc sa fii spart lasere ca si noi puteam face asta puteai sa ni te alaturi si sa dai kick celor care foloseau jeet si lm.! Si noi puteam sa spargem lasere si sa facem si cativa ammo in acelasi timp.!
Eu sunt intre si intre
Pentru Tot ce am zis mai sus si
pentru N-as avea pentru ce! ..Think Fresh
Zm.europaCs.ro >.< Voturile mele sunt: 16799 ,16805, 17331,17453
Zm.europaCs.ro >.< Voturile mele sunt: 16799 ,16805, 17331,17453
#5Edit:Mda alea nu sunt clare inseamna ca ........Dovezi neclare. Data viitoare vin-o cu un Demo sau un video pus pe Youtube !
#6Deci sunt
din dovezile tale reiese oarecum ca el era preocupat cu nemesis + ca aici nu prea se vede ca spargeai lasere,pare mai mult ca te foloseai de ele http://imgur.com/VX1o5aa .
Edit: Nu port pica,si nu esti cu nimic mai buna ca mine sau ca altul.. Am vazut si eu pe srv cat de "bun esti". Am specificat in primul print ca dadei in nemesis,si te foloseai de acel lm.
din dovezile tale reiese oarecum ca el era preocupat cu nemesis + ca aici nu prea se vede ca spargeai lasere,pare mai mult ca te foloseai de ele http://imgur.com/VX1o5aa .Edit: Nu port pica,si nu esti cu nimic mai buna ca mine sau ca altul.. Am vazut si eu pe srv cat de "bun esti". Am specificat in primul print ca dadei in nemesis,si te foloseai de acel lm.
Vincent , trebuia sa iti fac un demo , cand sunt eu online ? sa iti arat ca la copii aia mici .Fac ce vreau in joc , atata timp cat respect regulamentul.
STIU CA UNI AVETI PICA PE MINE ,CA SUNT DE 100 DE ORI MAI BUN CA VOI ,CHIAR DACA AM LUAT REMOVE.
Exact la jumatate de minut , dupa ce l-am atacat , am intrat la laserele sa le sparg , LA AIA NU ATI FACUT PRINT ?

Are experienta ca admin, nu merita sa-l pierdem doar pentru atat + ca erati deja 2 admini spec pt. ce sa se mai puna si el? Daca era singurul admin de pe sv ON at. eram Pro.
#8Vincent , trebuia sa iti fac un demo , cand sunt eu online ? sa iti arat ca la copii aia mici .Fac ce vreau in joc , atata timp cat respect regulamentul.
STIU CA UNI AVETI PICA PE MINE ,CA SUNT DE 100 DE ORI MAI BUN CA VOI ,CHIAR DACA AM LUAT REMOVE.
Exact la jumatate de minut , dupa ce l-am atacat , am intrat la laserele sa le sparg , LA AIA NU ATI FACUT PRINT ?
UNDE MA PRINS EL IN POZA , MA INDREPTAM SPRE LASERE.
INVIDIEEE
UNDE MA PRINS EL IN POZA , MA INDREPTAM SPRE LASERE.
INVIDIEEE

#10Reclamatie respinsa.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!