[Reclamatie] BoGdY

Numele tau de pe forum: ReaDyX
Numele celui reclamat de pe forum: BoGdY
Data si ora: 15 Noi. 2015/13:48
Motivul reclamatie: Are comunitate si mai are si grad aici,sa ne aducem aminte,cand Justin
Bieber a plecat pe alta comunitate cu serverul a primit remove+ban permanent si tin sa zic ca acea comunitate nu a fost
a lui! Nu cred ca e corect,adica sa ai comunitatea ta si sa mai ai si grad aici.
Dovada:
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Re: [Reclamatie] BoGdY

Daca i-a dat-o de ce acel membru imi zice ca "pentru comunitatea lui BoGdY" +daca a renuntat
la grad aici pentru as face comunitate de ce sa-si primeasca gradu inapoi?
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

:PRO: chiar daca comunitatea ia fost data lui Andy,nu mi se pare normal sa iti face retragere zicand ca vrei sa-ti vezi de viata apoi dupa putin timp dupa iti faci o comunitate,vezi ca nu prea merg lucrurile apoi te intorci aici ..
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!
Imagine

:PRO: Stim,multa lumea nu a vrut ca Bogdy sa aiba gradul innapoi.DAr Danny cu Adi au decis.Cica a ajutat comunitatea,a facut multe pentru ea.El a vrut sa se retraga,el sa plateasca.Dar na , nu e decizia ci a lu Danny/Adi. I-a lasat comunitatea aia lu XxAndy.Se spune acum Com lu Bogdy pt ca e l a facut-o dar vad ca s-a retras si de acolo.
Mihay. Administrator Europacs Community.

:CONTRA: Nu cred ca BoGdY mai are vreo treaba cu acea comunitate.
Detinator ZmC.EuropaCs.Ro
1. Pe forum: PM
2 Telefon: 0722206603
3. Skype: totoi_ciprian (Ciprian Totoi)
5. Chat Steam: cypryan17
6. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”