Re: Vand steam: cs1.6+cs:go 10 PAYSAFECARD

Lasa-mi un PM, daca mai e valabil.
Sunt eu interesat sa-l cumpar.
gasiti-va alta categorie unde sa postati doar pentru +1
ON: Valabil
Ultima oară modificat Sâm Noi 14, 2015 12:50 pm de către ## SuperioR, modificat 1 dată în total.
Motiv: Asteapta 24 h pentru a da UP. Daca vrei sa mai zici ceva dai EDIT. Data viitoare Warn.
Imagine
[url=steam://friends/add/76561198158205407]
Imagine
[/url]

E exagerat de scump pretul..daca era 7e ti-l cumparam eu..cu cea mai mare placere..
E EXAGERAT DE SCUMP? Ce cauti in "lumea" jocurilor daca cs:go+cs1.6 la pretul de 10e este foarte scump? CS:GO care pe steam market costa 10,99E si CS 1.6 este 7.99E = 18euro. Cumparale de pe market, avand in vedere ca esti fata iti face valve reducere :meme:

Daca doresti am alte conturi separate

cs:go 5euro PAYSAFECARD
cs1.6+cs condition zero+cs condition zero deleted scenes la pretul tot de 5euro PaySafeCard

Sper ca nu te-ai bagat si tu in seama doar pentru +1
Imagine
Imagine
[/url]

Las cumpara eu daca e valabil desigur.
Edit: M-am razgandit.Dupa ce am vazut cum i-ai dat teapa lui Roxy. Nu cred ca avem nevoie de membrii ca si tine in comunitate.
Dati T/C ca sa nu mai primească teapă nimeni

Las cumpara eu daca e valabil desigur.
Edit: M-am razgandit.Dupa ce am vazut cum i-ai dat teapa lui Roxy. Nu cred ca avem nevoie de membrii ca si tine in comunitate.
Dati T/C ca sa nu mai primească teapă nimeni
contul este valabil
Dați-i tc...e un țepar... Eu am vrut să-i cumpăr un cont cu cs 1.6... Cu 5e..Paysafe card.. Și și-a băgat codul pe alt steam... Codul mai are 2.34 RON....
te rog revino cu niste dovezi :)
a vrut sa dau primul, am oferit mi-a dat un pin paysafecard care a avut 2 lei pe cont dupa aceea a fugit cu tot cu cont, acum am trimis ticket la steam sa il recuperez.
Imagine
Imagine
[/url]

Poftim???? Tu te auzi ce spui copile? Bhai javra.. În viata ta de copil de 2 bani... Nu ai sa poți sa ma acuzi tu pe mine... Copil..... Eu ți-am oferit prima codul și ai stat 40 min să-l bagi la tine pe steam... Adevărat, eu am cerut prima... Doar de frica sa nu iau teapa... Bhai imbecilule...mai ai și tupeul sa minți?.. Am fugit cu o...mai retardule... Unde mi-ai dat tu contul mai? Nici id nu am pupat ma... Mai javra... Nu-ți merge sa știi..dar stai calm.. În comunitatea asta am prieteni foarte buni.. Pe care tu nu ii vei avea.... Și dacă o luam asa.... Tu ai dovezi?

Sa fii sănătos săracule.. Ca dai teapa pt 5e amărâți.... Vai de tine...

Off:îmi pare rău că am vorbit asa.. Dar după cum vedeți asta tot minte... Infine... Dumnezeu se sus și știe cine o greșit...
Imagine

Cum poti sa iei legatura cu mine?:

1.Forum:Roxana.
2.Y!M:KissMeRox@yahoo.com
3.Steam:Roxana.
Încuiat

Înapoi la “Vanzari”