Reclamatie Gintoki.

Numele tau in Joc: I see You?!
Numele Adminului reclamat: Gintoki.
Data si ora: pe la 7 cam asa...
Harta: zm_westwood ( ceva de genul )
Motivul reclamatie: Kick altui Admin si lucrul asta nu e permis sa faci.
Dovada:
Imagine
Comentariu: @Gintoki. stiu ca o sa vii sa zici "Era AFK si trebuia sa-i dau kick" Vezi unde te duce Mihay.? la pierderea gradului..."

Edit: Si ce vina am eu, daca ea era AFK?! Puteai frumos sa-i faci reclamatie...ti-e greu? Imi place ce prieten ai Gintoki ( Mihay ) te ajuta sa iti pierzi gradu :-h Bun am zis "drq" deoarece m-am saturat de altii Admini care doneaza si n-au habar de comenzii + baneaza si playeri aiurea...se stie despre cine-i vorba, nu mai dau nume.
Ultima oară modificat Joi Noi 12, 2015 9:16 pm de către pink_cs, modificat de 2 ori în total.
Imagine

Re: Reclamatie Gintoki.

In primul rand era afk. si se facea ammo pe ea. ;) Asta nu mai spui ? Si tu cu "drq" si la alti dai kick pentru cuvantul asta? ah asta nu ..

Timeshift nu vorbi tu lasa-i spect cu lm puse azi. Si inca ceva . ->
Ultima oară modificat Joi Noi 12, 2015 9:31 pm de către Gintoki., modificat 1 dată în total.
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

:PRO: N-am nimic cu nimeni n-am cerut nimanui socoteala pentru kick-ul ala. Dar acum , ca am aflat fara sa vreau sincer zic nu e normal sa faci asa ceva da eram afk am zis ca stau 2 minute trebuia sa stau 2 min n-am mai avut cum sa ma pun spect aveam lm si n-am mai dat retry.
Dar iti zic eu o vrajeala baiatul ala Mihay. Are pica pe mine din prima zi de cand a aflat ca am admin. 8-| 8-|
In fine .. .Daca tu consideri ca e bine sa-ti pierzi gradul pt atat..Eu zic , ca nu se merita! :|
Think Fresh
Zm.europaCs.ro >.< Voturile mele sunt: 16799 ,16805, 17331,17453

:PRO:

Cod: Selectaţi tot

14. Admini nu au voie sa execute comezi pe alti admini [Suspend / Remove]
Nu stiu ce te interesa ca se facea ammo pe Mihaela oricum nu ai voie asa ceva Gintoki !
Inca ceva ai o activitate foarte mica !

:PRO: regulamentul spune clar ca admini nu au voue sa execute comenzi pe alti admini
Imagine

Imagine

#.SKULL<< 23 Dec 2015 23:01>> Ghiaoreee , este patronul meu :p
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”