[Reclamatie] I see you

Numele tau in Joc: P0kerStarS
Numele Adminului reclamat: I see you?!
Data si ora: 28/10/2015 6:15
Harta: -
Motivul reclamatie: Imi da ban 300 min pe motiv nesimtit, pai ba bobitza acum ce ai vrea sa intram pe server si sa jucam frumos sa fie chat-ul liber, dute bai moshule si vezi-ti deale tale nu-mi dai tu ban mie 300 min pe motiv nesimtit, un eventual kick sau cel mult 30 min.
Dovada: http://imgur.com/MX8sFKo
Imagine
Imagine
Nu exista fete virgine, exista doar fete care nu l-au intalnit pe PokeJr !!!

Re: [Reclamatie] I see you

Ti-am dat ban pentru limbajul acela colorat. Ti-am spus de multe ori sa lasi limbajul, dar tu, nu ai inceput sa-l jignesti pe TeZeu de "mama" si poate lui nu i-a convenit sa-l jignesti, dar nici mi-e...Printul, nu l-am mai facut, ca cateodata mai am momente cand sunt AFK . Asa ca, daca vrei sa stai linistit pe server...incearca, sa nu mai fi tu "Zeu" atata ca la astia am eu de cojocul lor...

Edit:
L-am jignit de mama? adu dovezi pentru ban 300 min si cum l-am jignit pe Tezeu de mama ( inca un admin care e paralel ) adica sa vada toata lumea limbajul meu colorat care nu a avut nicio injuratura, doar putina caterinca.
Nici mi-e nu-mi place sa faca cineva caterinca de parintii mei sau de mine atata timp cat nu accept glumele tale expirate pe care le faci tu...Daca n-am facut poza asta nu inseamna ca-s paralela...
Ultima oară modificat Mie Oct 28, 2015 8:04 pm de către pink_cs, modificat de 2 ori în total.
Imagine

L-am jignit de mama? adu dovezi pentru ban 300 min si cum l-am jignit pe Tezeu de mama ( inca un admin care e paralel ) adica sa vada toata lumea limbajul meu colorat care nu a avut nicio injuratura, doar putina caterinca.
Ultima oară modificat Mie Oct 28, 2015 8:32 pm de către VincenT, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Mai foloseste si edit.. Data viitoare poti lua si Warn.
Imagine
Imagine

Ai inceput sa iei la misto admini si nu ne a pikat bine , grija mare poker :CONTRA:
Cristi se poate uita in consola dar e cam mult de derulat history , insa va vedea acolo lb tau poker :)) pacat ca nu am facut poza imd dupa ce ai luat ban cand ai inceput sa ne iei la misto....
Ultima oară modificat Joi Oct 29, 2015 5:10 pm de către tudorboian, modificat 1 dată în total.

:CONTRA: Mda Limbaj cenzurat si te dai mare nui frumos :-w

E clar ma si cu voi, un owner matur ti-ar cere dovezile pentru ban 300 minute, atata timp cat refuzi sa le dai si dai in parinti draci laci inseamna ca esti vinovat, acum vedem ce zice Cristy.
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”