[Propunere] Filme

b]Propunere:[/b] Propun ca la categoria "Cafenea" sa se faca forum-ul "Filme"
Print-uri(daca este cazul):
De unde v-ati inspirat:
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Da, o activitate in plus.
Descrierea propunerii: Propun ca la categoria "Cafenea" sa se faca forum-ul "Filme" cu sub-forumurile 2015, 2014, 2013, 2012, sau din ani care vreti voi. Ma voi ocupa eu de activitate, si va fi o activitate extrema. Apropo, sunt pasionat de filme, intr-o saptamana, vizionez maxim 14, 15 filme.

Am uitat sa mentionez ca, daca vor administratorii sa-mi dea acces doar mie sa postez filme, si sa fie interzisa crearea topicurilor si comentarea lor de catre utilizatori normali, asa nu v-a fii spam !
Ultima oară modificat Vin Oct 30, 2015 7:40 pm de către G.Darius, modificat 1 dată în total.
Ma puteti contacta la id-ul de Yahoo Messenger: GDarius.Spetsnaz
Bodybuilding is my religion.
Gym is my church.
Barbell is my god.
Imagine

Re: [Propunere] Filme

Am uitat sa mentionez ca, daca vor administratorii sa-mi dea acces doar mie sa postez filme, si sa fie interzisa crearea topicurilor si comentarea lor de catre utilizatori normali, asa nu v-a fii spam !
Gym is my church.
Barbell is my god.
Imagine

:PRO: sunt de acord dar nu vreau ca sa te ocupi tu esti nou in plus vrei sa ai doar acest grad propun sa se ocupe gabitzu
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Fucker, n-am nevoie de grad ! nu-mi pasa de culoare, acces fara grad, n-ai auzit?
Ultima oară modificat Vin Oct 30, 2015 7:46 pm de către ## SuperioR, modificat 1 dată în total.
Motiv: Foloseste si EDIT. Nu mai da reply dupa fiecare parere.
Gym is my church.
Barbell is my god.
Imagine

:PRO: Trebuie sa mai bagam ceva nou si util,google ofera multe informatii legate de asta,dar despre plugin-uri,nu?Ca postezi plugin-uri sau filme e aceeasi chestie,tot de pe google le iei.
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”