Reclamatie Gr33n

Numele tau de pe forum:Scorpion905
Numele celui reclamat de pe forum:Gr33n
Data si ora:-
Motivul reclamatie:Are degeaba veteran,sa o luam cu inceputul.Veteranii au o activitate foarte scazuta pe forum iar el sta mai toata ziua,ba chiar si mai mult decat unii moderatori.Isi baga nasul peste tot si scoate minciuni pe gura aia a lui.Nu iti port pica dar vad ca ai devenit foarte tupeist de cand esti prieten cu Danny si vad ca te iei de oricine ca nu isi face treaba etc.Plus de asta nu vad cu ce a ajutat el comunitatea =)) daia a luat remove si pe cs2.
Dovada:
Imagine
Imagine

Re: Reclamatie Gr33n

Sincer,se baga pentru ca vrea sa ajute comunitatea.Si de aia are si gradul de veteran pentru ca a avut un grad cu care a ajutat cat de cat ECS,si continue sa ajute...chiar nush ce sa zic... acum se cam baga pe la topicuri unde nu ar trebuii :) dar.. ramane tot veteranu` nostru!
Eu dau :

50 :PRO: 50 :CONTRA:
Designer EuropaCs Community
Imagine

PRO decand sa aliat cu domul danny a inceput sa faca reclamatii fara rost .. cum ia facut lui quel care sa saturat de cei 2 si de comantariile lor ..de accea el nu mai are "activitate pe chat" ca in rest quell se comporta ca un mg .. nu ca un sef care ia la misto lumea care da warn-uri peste warn-uri ..stiind ceea ce a spus cristy .. adik sa lasam mai usor cu astfel de exagerari! sa nu dam warn asa de usor ..etc ..
Probabil danny o sa creada ca am ceva cu el .. Si adevarul asa este .. Domnul Danny cu prezenta lui si cu comentariile lui fara rost si cu comportamentul de zeu pe care il afiseaza fata de cei care ii atrag atentia asupra unui lucru ,unei greseli pe care o face ajunge sa produca o cearta pe chat .. cum a facut si cu mine si cu quel si cu cei care au spus ca exagereaza ..desigur fiind mai mereu acompaniat de Gr33n ..
Voi 2 nu dati dovada de membri staff ai unei comunitati .. membri stafului unei comunitati nu cauta cearta nu cauta sa sara la gatul cuiva ca nu sta pe chat !
Sincer mie mi sa ajuns certuri, certuri .... cu astfel de certuri nu ajungem nicaieri ca o comunitate .. uni trag in jos alti in sus .. cei ce fac treaba buna sunt luati in bataie de joc .. iar ceilalti sunt mari sefi ..
Aveti vreo problema cu ceea ce am spus aici imi puteti da pm cu jigniri etc le voi accepta .. pt Ca ceea ce am spus mai sus este adevarul si stiu ca pe uni ii va durea !
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

PRO , scorpion are dreptate De la un timp ai devenit foarte tupeist si cateodata Eu cred ca ai ramas pe comunitate doar pt. a Inventa prosti doar ca sa creezi cearta Nu numai cu mine ci si cu alti membri .
Designer EuropaCs Community
Imagine

Deci, motivul reclamaţiei este că el este activ pe forum şi umblă prin toate topicurile.
Reclamaţia este făcută şi "la mişto".
Dacă CrYyStI a decis ca el să primească veteran aşa va rămâne.
El va pierde acest grad doar când se va duce pe alt forum sau va face reclamă aici.

:RESPINS: :T/C:
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”