[Reclamatie] VincenT

Numele tau de pe forum: Mr. Royal
Numele celui reclamat de pe forum: VincenT
Data si ora: Astazi
Motivul reclamatie: Se baga la zona design pe urma ma acuza pe mine ca nu-mi fac treaba.
A dat T/C degeaba, omul a dat UP corect.
Domnu VincenT, george a dat un UP la Vin Oct 23, 2015 6:29 am pe urma al 2-lea UP a fost dat la : Sâm Oct 24, 2015 10:39 am
In caz ca nu stii, AM - ante meridian. A dat un UP la 6 DIMINEATA si celalalt UP a fost dat a 2-a zi la 10 DIMINEATA!
De cand ai Moderator Global ti-ai luat aere, vorbesti foarte urat si jignesti pe toata lumea. Daca tot faci parte din STAFF incearca sa fi un exemplu, nu sa jignesti

Exemplu : http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=39&t=47829
Cred ca esti batut in cap,sau esti prea obosit chiar nu imi explic cei cu tine. Nu ai warn ci a fost avertizare.
Dovada: http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 37#p293537

Edit2 : Ti se pare corect ce ai facut bai omule? De ce ai sters dovada ? De ce ai sters cererea facuta de George ? Cine ti-a dat voie sa faci asa ceva ?
Doresc sa-i acordati IMEDIAT warn acestui copil.

Edit : Awu. , vezi ca habar n-ai ? Up se da odata la 24 de ore de la cererea facuta / alt up si domnu VincenT, nu-ti faceam reclamatie daca nu-mi spuneai sa-mi fac treaba, dar ti-o spun frumos, cum ai fi vrut sa mi-o fac daca te-ai bagat tu repede peste mine si ai inceput si sa ma jignesti sa-mi spui tot felu de cuvinte pe care nici tu nu le stii ?
Ultima oară modificat Sâm Oct 24, 2015 8:32 pm de către luponne, modificat de 4 ori în total.
Imagine
Ăştia care-ascultă rap acasă n-ascultă "Guess who"

Re: [Reclamatie] VincenT

Contra Cu totii gresim...poate nu a fost atent..acum nu trebuie sa sarim toti in capul lui.
Imagine
Nume Anterioare: AnAcKiNNN , #RedX , AsaSinU.

:PRO:
A dat up corect , nu e prima data , si jignesti pe toata lumea care iti iese in cale .
De cand ai Mg , numai cu nasul pe sus .
Nu sti sa faci o treaba calumea nu te baga .
Remove :-j
EDIT -° Vad ca pana acum nu ai lasat nici un reply , asta inseamna ca sti ca esti vinovat .
Pentru ceilalti care au dat contra , sa stiti ca nu e prima greseala de genul asta .
Chiar abuzezi de mg acum
Ultima oară modificat Sâm Oct 24, 2015 7:59 pm de către #MasteR, modificat 1 dată în total.

:CONTRA:
Fii mai atent Răzvan daca e acceptata reclamatia asta primesti remove :| , Toata lumea greseste si toata lumea merita o a 2-a sansa Iti repet Răzvan :| fii mai atent
Acum să vedem ce decide BoTzY/Adi. :|

:CONTRA: Fii mai atent Vincent. Incearca sa fii rabdator,nu te mai grabii. Oricum meriti o a doua sansa.
Mihay. Administrator Europacs Community.

off: Valeu mama toata lumea cu "Idem Seek" dar argumentati si de ce...nu, nu mai "idem seek" , "idem Avram Iancu"
on: Razvan fi mai atent data viitoare. E si vina ta ca te-ai bagat, dar asta e. Proverbul spunea odata: "Cine învaţă, merge înainte; cine nu – dă înapoi." Asa ca invata Razvan, si nu mai da inapoi, ca o sa ai probleme mari.

:CONTRA:
Imagine

:CONTRA: A gresit si el greseala e omeneasca. Cel care nu greseste nu munceste. Si apropo Up nu se da la 24 de ore de la ultimu post? ultimu post la aceea cerere a fost in data de 23.octombrie ora : 14:21. facut chiar de tine.
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”