Reclamatie Skeilz.

Numele tau in Joc:Mihay.
Numele Adminului reclamat:Skeilz
Data si ora:-
Harta:-
Motivul reclamatie:I-am zis sa ii dea kick unuia spec si mi-a dat mie. Da stiu ca se da kick numa daca sunt 26 de playeri on :-@ ,dar ala sta spec de mai mult timp
Dovada: EDIT: Incepe sa dea slay aiurea. Era un Human si da slay. Si cica ,,Din greseala" Am si eu o curiozitate Cum face el de nici Misca se plimba cu jetu , si ia armura E ca si cum se "regenereaza" viata dar ca e cu armura.
Ultima oară modificat Sâm Oct 24, 2015 8:59 am de către Rudolf., modificat de 2 ori în total.
Mihay. Administrator Europacs Community.

Re: Reclamatie Skeilz.

Nu trebuia sa dea kick jucatorului : 13. Daca pe server sunt 26 sau mai multi jucatori, cei care stau ca spectatori mai mult de 10 minute vor primi kick, iar daca pe server sunt sub 26 jucatori, spectatorii vor fi lasati pe server daca au ping-ul mai mic de 70.

Dar nici nu trebuia sa iti dea kick tie deci sunt cam :PRO: Nu are motiv ca sa iti dea kick. Ca vorbeai pe u@ e una tia spus sa nu mai vorbesti pe u@ nu ai mai scris nimic pe u@ din print-ul tau si ai primit kick. Deci :PRO:
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

:!!
Ba-i desteptule te-am dat kick ca sa nu mai vorbesti prin U@
:-j Dar vin-o cu o dovada daca a vorbit mult prin say_team @ ( u@ ). Esti paleta de Admin, care n-are habar de el. :PRO: Mai bine lasa-ne pe noi, sa ne facem treaba, daca nu esti in stare sa adminizezi...Acum esti responsabil la tot ce faci pe server.

Cod: Selectaţi tot

CrYyStlI scrie: Deci vom stabili urmatoarele aici:
VIP-urile obtinute prin donatie nu au obligatia de a folosi comanda kick pentru a indeplini functia de admin.
Adminurile obtinute prin donatie, nu au obligatia de a isi indeplini in permanenta functia pe care o detine. Cu toate acestea, este direct raspunzator cu privire la actiunile luate (ban, kick, map) si nu este exclus de la obligatia de a avea lista de banuri la zi. Cu alte cuvinte, va putea fi admin doar cu gradul, insa in momentul in care vor actiona, vor fi raspunzatori de deciziile luate.
Tot ce faci pe server esti responsabil adica la ban, slay !!! Atat am avut de spus .

Edit:
Edit : paralelo dupa ce ca ai dat aceasi mapa vi tu la mine sa-mi spui ca sun paleta dute pe alt sv.Si lasa-ma tu pe mine inpace.Am martori pe mihay.

"Paralela" ? Vezi sa nu fi tu acela...Tu cam dai playeri afara si o sa fim ca server ul ZmX.EuropaCs.Ro...Ti-am mai spus lasa-ne inpace tu pe noi, ca deja esti un pericol public pentru server Zm.EuropaCs.Ro mai bine stai Admin pe serverul lui Ciprian si gata...nu stiu cum ai luat tu Admin acolo :-? Daca eram in locul lui Ciprian, nici nu iti dadeam Admin pe server ul meu :-j Mai bine nu faceti Cerere de Admin daca sunteti asa palete de oameni...E cea mai mare rusine, sa nu poti schimba un nick la unul si apoi sa-i dai kick? Aaaa, si cica din greseala la tine, pe cine crezi ca pacalesti paleta de om :-? Acum e decizia lui CrYyStlI .
Ultima oară modificat Sâm Oct 24, 2015 11:26 am de către pink_cs, modificat de 2 ori în total.
Imagine

Edit : paralelo dupa ce ca ai dat aceasi mapa vi tu la mine sa-mi spui ca sun paleta dute pe alt sv.Si lasa-ma tu pe mine inpace.Am martori pe mihay.
Ultima oară modificat Sâm Oct 24, 2015 11:16 am de către VincenT, modificat 1 dată în total.
Motiv: Incearca sa nu faci chat aici,foloseste edit. Data viitoare ei warn
ZmC.EuropaCs.Ro Voturi: 3288,3305,3314,3318,3328,3341

:PRO:

Kick a fost dat degeaba...

A reclamat pe cineva... Pentru asta este U@.. Da ma hai sa ii fugarim pe toti,apoi sa ne jucam doar noi adminii intre noi? Pune si tu oleaca tartatucata aia capsor la treaba.
Ba-i desteptule te-am dat kick ca sa nu mai vorbesti prin U@
Si inca ceva Giusto crezi ca daca ai donat din nou te face mai bun sa nu uitam ca ai banat srv...http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 08&t=45400.... Clasa de ip este aceasi,daca dai restart la router clasa de ip ramane aceasi.
Imagine

:PRO: Admin pamant.

Ca player are voie sa foloseasca u@ , dar nu abuziv , ci doar sa intrebe ceva legat de joc sau de server sau sa raporteze o problema.
Atunci cand te sacaie prin u@ sa te intrebe ce faci ,sau ce ai mancat aseara , atunci da.
Imagine
Imagine

:PRO:
E Paleta nu inteleg de ce faceti cerere de admin daca voi habar nu avetii cum se da un BAN\KICK etc
Daca faceti cerere ajutatii si serveru' nu doar amenintatii playerii ca le da-ti ban etc ca aveti voi admin [Dar degeaba doa cu numele]
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”