[Reclamatie] Skeilz

Numele tau in Joc: Gintoki.
Numele Adminului reclamat: Skeilz
Data si ora: acum
Harta: zm_westwood
Motivul reclamatie: Intru pe server timeleft e 1:22 el nu da macar un vote ... pentru ce e admin atunci?..
Dovada:
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

Re: [Reclamatie] Skeilz

:PRO: Vorbeste foarte urat cu noi..., nu-si face treaba de Admin. Cand era Nemesis Mode: Nici nu m-a ajutat sa-i sanctionez pe aia care folosesc la LaserMine si / sau JetPack...El sta si face Ammo in loc sa-si ajute colegii ( Eu, Auw, Gr0parul ) , dar el n-are niciun stress cu Adminul. Mai bine donai pentru VIP daca nu esti capabil de aceasta functie. Uitati ce limbaj are ca Admin + ca m-a jignit in fata playeriilor....Cristi asta chiar nu merita Admin am zis motivul mai sus, de ce. Daca e zicem ceva pentru binele lui...ne reproseaza cu "lasa-ma inpace sa joc " , "Veziti de treaba ta" . Daca mai suntem Adminii, nu trebuie sa ne ajutam reciproc? Si Skeilz, nu se procedeaza asa...sa-i ameninti pe altii cu ban, e frumos ce faci din partea ta? Maine, poimaine, playerii nu o sa mai intre pe server niciodata din cauza ta, ca esti tu mai artagos cu alti...Am ajuns sa ies din cauza lui, ca mereu imi vorbeste urat / ma face de rusine in fata playerilor...Eu zic mai bine sa-i se scoata gradul si sa ramana cu VIP, daca nu e in stare sa aplice o comanda.... [-(
Imagine

:PRO:

Sa trecem peste faptul cu mapa... Dar in ban-listul lui un singur ban si ala dat degeaba..
Numele tau de Admin:SkeilZ
Gradul detinut:Moderator+vip
Numele celui banat: Se vede in dovada
Motivul banarii: Furt nume
IP ul celui banat: 79.116.156.233
Dovada: http://imgur.com/5Q9OYxD : http://imgur.com/QPcyPKe : Mai este un codat care nu mere sa-i dau ban pe ip nustiu dc?Si daca il vedeti cu accest ip ban da-ti.A cum am spus nu mere sa fac demo asa ca am martor.
Imagine

Deci vom stabili urmatoarele aici:
VIP-urile obtinute prin donatie nu au obligatia de a folosi comanda kick pentru a indeplini functia de admin.
Adminurile obtinute prin donatie, nu au obligatia de a isi indeplini in permanenta functia pe care o detine. Cu toate acestea, este direct raspunzator cu privire la actiunile luate (ban, kick, map) si nu este exclus de la obligatia de a avea lista de banuri la zi. Cu alte cuvinte, va putea fi admin doar cu gradul, insa in momentul in care vor actiona, vor fi raspunzatori de deciziile luate.

De ce toate astea? Deoarece nu mi se pare ok ca sa donezi si sa fii tras la raspundere pentru faptul ca preferi sa petreci timpul jucand, in loc sa iti faci treaba de admin.

Legat de limbaj, daca continua, faceti din nou reclamatie, cu dovada si vom lua masuri.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”