Reclamatie xXAndyXx

Numele tau de pe forum:.Roxy.
Numele celui reclamat de pe forum: xXAndyXx...ceva genu....
Data si ora:In this moment.
Motivul reclamatiei:Post hunt...se observa ca in aceeasi zi la un interval de minute diferite...faca propuneri cu harti...bun frate...faci propuneri dar la un un interval de cateva ore...bune...+ca se baga in seama...asa...cred ca si BoTzY...are aceeasi parere...

Dovada:
http://www.europacs.ro/forum/viewforum.php?f=117 /

Edit:Canabis...deci el e genu de om care se baga in seama asa..fara rost..dandu-se pe langa oameni...ca sa-i faca cat mai moale...daca intelegi ce spun...si daca te uiti mai jos la dovada...o mai facut la fel....se vede cum facea el post-uri..

Edit2:Superior..nu vad ce nu este in romana..cred ca o fi de vina si starea asta de obosela pe care o am..ceea ce vreau sa spun e ca...face post hunt...foarte repede...ar trebui la un interval de ore..sau o ora...sa faca alta ..nu din 2 in 2 minute...iar Mg..asta e datoria lui...eu sincer am mai folosit skin-uri din post-urile lor...ai intelea acm..chineza mea??...repet scuze de gramatica...dar sunt si obosita..si telefonul pe care il utilizez momentan e mai....eh..
Ultima oară modificat Sâm Oct 03, 2015 9:44 pm de către Roxana., modificat de 2 ori în total.
Imagine

Cum poti sa iei legatura cu mine?:

1.Forum:Roxana.
2.Y!M:KissMeRox@yahoo.com
3.Steam:Roxana.

Re: Reclamatie xXAndyXx

Nu prea am inteles ce-ai vrut sa zici roxy.
:PRO: pentru ca a postat 6 resurse intr-o zi.

Edit:
Cand Dumnezeu a zis Maffw asta?
Si de cand regula asta?
Pana la urma,e rau sau bine? :|
Ultima oară modificat Sâm Oct 03, 2015 9:47 pm de către .caNnab1s., modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

Contra, Maffw a zis ca nu conteaza, poate posta si 10, asta nu-l scuteste ca a 2-a zi sa le posteze pe cele 5 obligatorii.
Reclamatie facuta degeaba
Imagine
Ăştia care-ascultă rap acasă n-ascultă "Guess who"

Asta ii cea mai retarda reclamatie ever.
Andy,daca maine nu postezi doar 4 resurse,ai remove ... Sper ca stii de ce,ca sa nu mai lungim povestea ca oricum vad ca ne complicam.
T/C.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”