[Propunere]Portofoliu

Propunere: Propun ca la portofolii sa poata sa raspunda doar cei ce au un portofoliu deschis.
Print-uri(daca este cazul): -
De unde v-ati inspirat: -
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Ar raspunde doar cei ce stiu ceva destre photoshop.
Descrierea propunerii: Daca ar raspunde doar cei ce au un portofoliu deschis, atunci nu ar mai posta toti aiurea cu texte de genul: "frumoase efecte, imi place, nu imi place textul..." doar pentru +1. Cei ce au un portofoliu obligat stiu si ceva despre photoshop si ar putea sa iti dea o parere ajutatoare sau o critica buna.
Detinator ZmC.EuropaCs.Ro
1. Pe forum: PM
2 Telefon: 0722206603
3. Skype: totoi_ciprian (Ciprian Totoi)
5. Chat Steam: cypryan17
6. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro

Re: [Propunere]Portofoliu

:CONTRA: eu zic mai bine sa posteze cei ce au peste 400 posturi ca dupa protofoliile ar fi cam goale nu ar fi mai bine asa?
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

:PRO:

Nu zic sa nu posteze acolo,dar cu o limita a bunului simt,nu dupa fiecare creatie postata de un designer sa vezi "frumoase"/"prea mult blure/prea mutin blure"(ce o mai fi si ala :)) ).
Imagine

:CONTRA:

Nu cred ca e o parere care sa fie acceptata, nu zic sa nu posteze, fiecare are dreptul la o parere, nu poti sa-i iei omului drepu la libera exprimare :))
Imagine
Ăştia care-ascultă rap acasă n-ascultă "Guess who"

Am avut discutia asta si cu ceilalti designeri.Ceva de genul am propus si eu.
Bine ar fii daca toti ar da o parere + argument .
Nu doar "frumoase efecte,text bun/rau" .
Chiar se fac posturi multe acolo..Toti au dreptul să dea cu parerea acolo,dar raman la ideea cu parere+argument(3 greseli din astea-warn sau mesajele sterse) .
:PRO: si :CONTRA: .
Designer EuropaCs Community
Imagine

:PRO:

Nu zic sa nu posteze acolo,dar cu o limita a bunului simt,nu dupa fiecare creatie postata de un designer sa vezi "frumoase"/"prea mult blure/prea mutin blure"(ce o mai fi si ala :)) ).
Idem VincenT! :PRO:
Imagine

Propunere si acceptata si respinsa.

Nu le pot interzice sa nu mai posteze deloc,poate unii au ceva de comentat si nu au portofoliu.Insa voi pune la modelul de portofoliu ce a zis Nell. O parere + argument.
Asa va fi corect si pentru utilizatori si pentru designeri.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”