[Propunere] Tutoriale, resurse si suport Minecraft

Propunere: Tutoriale, Resurse si Suport Minecraft
Print-uri(daca este cazul): --
De unde v-ati inspirat: De pe forum :x
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Da, foarte mult. Sunt unii care incep sa joace minecraft si nu au inspiratie sau idei cum sa faca o casa, sau altii care sunt avansati, dar nu mai stiu ce sa construiasca. Poate unii s-ar distra cu niste hack-uri.
Descrierea propunerii: Propun sa se faca o noua sectiune ''Tutoriale, Resurse si Suport Minecraft'', unde, daca se poate sa fiu manager resurse, as posta multe tutoriale cum sa construiesti diferite cladiri, sau cum sa faci anumite iteme.
Ultima oară modificat Vin Aug 21, 2015 12:22 pm de către Sardonyx, modificat 1 dată în total.
Imagine

Re: [Propunere] Tutoriale, resurse si suport Mimecraft

Pai si la cs sunt sute de tutoriale pe internet, dar totusi, avem sectiune... :| De mine sa fie oricine manager ca nu ma intere. Daca era sa fac asta doar pentru grad, atunci faceam direct cerere de manager resurse pentru ca nu avea rost sa ma complic. Fac asta pentru ca imi place minecraft. Daca nu stii motivul, nu spune minciuni.
Ultima oară modificat Vin Aug 21, 2015 12:25 pm de către Sardonyx, modificat de 2 ori în total.
Imagine

Re: [Propunere] Tutoriale, resurse si suport Minecraft

Sunt multe alte surse de tutoriale pentru minecraft. In plus,suntem comunitate de Counter-Strike,nu de minecraft.
Nu stiu cate comunitati de Counter-Strike ofera suport pentru Minecraft si cate comunitati de Minecraft ofera suport pentru Counter-Strike.

:RESPINS: :T/C:
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”