Re: [Reclamatie]Dn0

Nume Jucator: Gabeee
Parere:
Argumentare: Astept sa raspunda Dn0 la reclamatia asta, sa vad si eu despre ce e vorba.
Sugestii: Dn0 vezi pe viitor ce faci.
Altele: Nimic.
Imagine

Nume Jucator Dn0
Parere: v :CONTRA:
Argumentare: Ma, macatear tata unde vezi tu cod pe ALIEN ? Daca tu ai invatat sa joci cs ieri ... asta nu inseamna ca un jucator mai bun ca tine are cod, eu nu vad pic de wall, pic de aim... mai exista vreoun cod magic de care nu stiu eu ?
Sugestii : Invata cs
Altele: ......uitati-va la demo
Ultima oară modificat Mie Sep 09, 2015 10:39 pm de către Dyn0, modificat 1 dată în total.
Give a man a truth and he will think for a day. Give a man a reason and he will think for a lifetime!!! by Anonymous
Imagine
Imagine
Imagine

Nume Jucator DarK
Parere: :PRO:
Argumentare: Daca totusi mai tii la admin si la sv trebuie sa iti faci treaba, daca nu esti la PC nu vad rostu sa stai spect , doar pentru ore? :-w
Sugestii : Data viitoare fii mai atent !
Altele: Pace tuturor !
P.S nu am obs ca erai la joc Dn0 - oricum trebuia sa reactionezi !
Ultima oară modificat Mie Sep 09, 2015 10:42 pm de către DarK, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
Imagine

Dark.... sfatul meu inainte sa raspunzi la o reclamatie... vezi si dovada..respectiv demoul... eu jucam
Give a man a truth and he will think for a day. Give a man a reason and he will think for a lifetime!!! by Anonymous
Imagine
Imagine
Imagine

Nume Jucator ReaDyX
Parere: :CONTRA:
Argumentare: Din cate vad eu Dn) este in joc,nu este spectator,si DA,ALIEN nu are nimic,este player
vechi,multi admini l-au cautat,si era curat,deci,nu are nici un rost sa-i mai faci ss,deoarece il stim cu toti pe ALIEN!
Sugestii : DarK,frate uita-te la demo,Dn0 nu era spectator,ci era in joc
Altele: Baaaa,astai ma barfesc pe server,cand il prind pe PreaBun il nenorocesc
m-a facut admin prost :))) .
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Daca el nu are activitate,atunci nu stiu cine are http://www.gametracker.com/player/Dn0/8 ... 136:27015/
Ar trebui sa ia un +2 dupa pararea mea...Dark,ma dezamagesti cu raspunsurile tale...Te rog,nu mai raspunde aiurea.
Si te-as invita sa imi spui ce cod ai vazut tu in acel demo cu vasta ta experienta in cs,poti sa imi dai PM Dozer...Insa cred ca reclamatia e facuta din ciuda.
Reclamatie total aiurea din orice punct de vedere,prin urmare si RESPINSA.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”