Re: Mobilizarea !

degeaba recrutezi pe admini aiurea dai admin la orice copil de 15 16 ani care habar nare sa dea un gag asa a fost si inainte totii copii primeau admin si dupa se mira de ce nu sunt playeri poi cum sa fie dac adminu joaca cot la cot cu codatii? sau dac playeri buni iau ban aiurea ca acel admin nu e in stare sa faca diferemta dintre un codat si un player bun
Sunt deacord cu virus ! Poate ca admini sunt pe sv dar nu stiu cum sa reactioneze ..
A fost inainte o incercare a adminilor Creata sau cine era mai vechi chiar si eu ii intrebam comenzi amx ..
Daca nu stiau zburau ! Poate readucem aceasta regula mai multi admini competenti o sa fie !
Imagine
Imagine
Imagine

Re: Mobilizarea !

Adminii vechi AU FOST. Acum nu mai sunt, sunt morti si ingropati. Deci si prin urmare lasati-i naibii acolo ca m-am saturat de adminii vechi , adminii noi. Toti vreti marea cu sarea si nu faceti decat sa bolborositi in topicuri inutile pe forum. Nu vad nici un fel de actiune din partea nimanui. E usor sa vorbesti dar greu tare sa si pui osul la treaba. Asa ca mai putin cu gura mai mult cu munca ca deja mi-a ajuns pana peste cap mofturii unora dintre voi.
:T/C:
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Discutii”