Re: [Artwork] Sobranie

Nu imi place ca folosesti acel efect de light blur care dupa parerea mea si a altor oameni de pe ro-sotw e cel mai gresit lucru pe care poi sa il faci.
In primul rand acel efect de light cu lumina aia pe partile unde ar trebuii sa fie intuneric aduce un minus de esteticitate lucrarii si aduce in evidenta defectele lucrarii.
Foloseste dark blur pentru un efect mai frumos si foloseste culori mai vi pentru creatii.
Am vazut ca ai facut un smudge care e bun pentru cei care nu stiu cum sa faca un smudge..in ochii mei e un total esec.
Nu are integrare, nu are flow, nu are depth...astea sunt cele 3 elemente ale unui smudge reusit...Sunt tutoriale pentru fiecare in parte pe youtube...chiar si in romana.
https://SecreLocal.com - Mia Kayla Judy Blooms Bamby Belle Sofia - No Selfie - Anonymous Adult Dating - Cam Chat Private Lady

Ambele avatare sunt LQ,pe text nu mai pune inner glow,arata ciudat
si ciudat in sensul rau al cuvantului.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

La al doilea avatar imi place textul si border-ul.
Detinator ZmC.EuropaCs.Ro
1. Pe forum: PM
2 Telefon: 0722206603
3. Skype: totoi_ciprian (Ciprian Totoi)
5. Chat Steam: cypryan17
6. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”