Numele de pe forum:.|.Killer_Bl@ck.|.
Email:PM.
PrintScreen (Daca aveti cum):......
Descriere problema:Cum scap de keylogger
Re: [Problema] keylogger
#2Ia-ti Malware bytes si avast si fa o scanare cu amandoua.
| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |
#3Ai 3 optiuni:
1.Apesi CTRL+ALT+DELETE si verifici la Proceses daca e ardamax.exe sau akl.exe,le poti inchide.La user,daca ruleaza mai mult de unul.
2.Intri la start->Run si scrii "regedit",dai enter si dupa te duci la HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Microsoft->Windows->CurrentVersion->Uninstall si compara programele de acolo cu cele din Control Panel->Add or Remove Programs.
3.Daca nu te pricepi,iti sugerez sa iti formatezi HDD-ul.
Degeaba folosesti antivirusuri,adevarat,ele detecteaza keyloggerele,dar nu le elimina,doar le pune in carantina,de acolo tot are acces la tastatura
1.Apesi CTRL+ALT+DELETE si verifici la Proceses daca e ardamax.exe sau akl.exe,le poti inchide.La user,daca ruleaza mai mult de unul.
2.Intri la start->Run si scrii "regedit",dai enter si dupa te duci la HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Microsoft->Windows->CurrentVersion->Uninstall si compara programele de acolo cu cele din Control Panel->Add or Remove Programs.
3.Daca nu te pricepi,iti sugerez sa iti formatezi HDD-ul.
Degeaba folosesti antivirusuri,adevarat,ele detecteaza keyloggerele,dar nu le elimina,doar le pune in carantina,de acolo tot are acces la tastatura

#4Cel mai sigur, schimbi windousul!
Detinator ZmC.EuropaCs.Ro
1. Pe forum: PM
2 Telefon: 0722206603
3. Skype: totoi_ciprian (Ciprian Totoi)
5. Chat Steam: cypryan17
6. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro