[Propunere] Regula noua

Propunere: Regula noua
Print-uri(daca este cazul):-
De unde v-ati inspirat: De pe europacs ;))
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Da,evitarea posturilor hunt
Descrierea propunerii: Propun sa se adauge o regula nou,aceasta regula va conta in
oprirea postarilor la cereri parteneriat dupa ce acesta este acceptat de catre Cristi,stim bine ca,Cristi nu inchide
topicu' daca il accepta pana fondatorul forumului partener nu vine cu un repli ca a adaugat minibanerul nostru.
Din cate am vazut,dupa ce Cristi a lasat reply-ul sau obisnuit la cereri parteneriat,adica "Adaugati minibanerul nostru si apoi venit
cu reply pentru al adauga si noi pe al vostru",alti membri inca mai dau pro doar pentru +1,si de accea propun sa se adauge o regula noua,cei care posteaza sa fie avertizati.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Re: [Propunere] Regula noua

Nu cred ca ar trb sa fie trecuta chiar în regulament , adică doar sa o facă Danny neoficial regula și aia e :)) .În fine :PRO: Nu văd o problema.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

Cam rar se posteaza. Dar acest lucru depinde de cel care a facut cererea de parteneriat dar si de Cristi. Cel care a facut cererea vede ca Fondatorul nu raspunde in 2-3 zile, si nu mai intra apoi sa se uite la cerere , sau cere T/C din motiv ca este lipsa de interes - exact ca aici - forum/viewtopic.php?f=14&t=42496&start=10 , dar se pare ca Cristi a raspuns la timp.
Sunt si eu PRO cu aceasta propunere.
Le-ar trebuie sters mesajul celor care posteaza dupa decizia lui Cristi, apoi daca se mai repeta ... warn .
Imagine

Pana la urma e tot o parere a lor, si nu cred ca pentru 1-2 topicuri in plus pe luna ar trebui sa mai dam alte warn-uri... .
Propunere respinsa.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”