Test Admin

Propunere:Test Admin
Print-uri(daca este cazul): nu e nevoie
De unde v-ati inspirat: din sacu lu mos craciun
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: un srv mai curat si cu admini capabili
Descrierea propunerii: orice admin nou sa primeasca de inceput gradu de helper pentru 1 saptamana sa vedem cum se descurca ca si acuma sunt admini pe srv care nu au nici o treaba cu adminatu (nu dau nume) in data ce adminu x primeste gradu are timp de proba o saptamana dac intr-o saptamana nu se vede nici o schimbare in bine pa admin
eu unu m-am saturat ca aproape de fiecare data cand intru pe srv sa fie cate un admin care joaca cu codatii pe srv. astept pareri si in caz ca aveti idei de inbunatatire sa le aud:)
Imagine
Imagine

Re: Test Admin

Cred ca am mai văzut pe un server treaba asta , sau doua cand mă plimbam prin lista de servere, ideea e buna dar cereri noi valide nu sunt , prin donatie se mentine regula de a se acorda gradul respectiv valorii donatiei....cat despre adminii care joaca cu codati , mă abtin poate sunt si eu printre, nu stiu ce ai văzut daca nu dai un demo ca exemplu? Cam atât cu părerea mea.

Care sunt adminii aia?.Chiar te rog sa dai nume.
Sa dam de la inceput helper?Pai si noi acum ,cum facem?Dam owner prin cerere si nu stiu eu?
Mdea,in fine.Nu stiu ce sa zic.

Edit: :CONTRA: :|
Nu sti sa adminezi=>remove si gata :|
Ultima oară modificat Mie Iul 01, 2015 7:30 pm de către .caNnab1s., modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

Mă așteptam la păreri pro sau contra lu la comentarii care nu își au rostu am spus clar că nu dau nume nu mai continuați cu treaba asta
Imagine
Imagine

Bun. Cat despre cazul cu testul majoritatea ne-am dat examenul cu peste 100 de banati, , momentan nu vad un rost din asta pentru 2-3 nelămuriri si greseli recente nu consider necesara o testare a adminilor nici nu e o dovada ca nu sunt capabili :CONTRA: E părerea sau votul ca nu avem model si oricum mi-am argumentat suficient ideea.

Nu mi se pare o idee buna..
Daca stii sa adminezi faci cerere daca nu.. stai pe tusa..
:CONTRA: Propunerii
Imagine
Imagine

Vad ca nu sunt pareri "pro"
Si cat timp ma voi ocupa de forumul la CS,voi avea grija cui dau admin.
Cerere respinsa.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”