[intrebare] >H3tr!cK^

Numele de pe forum: H3tr!cK
Email:-
Intrebare:Acumna in vara trebuie sa-mi schimb telefonul,ma gandeam sa-mi o tableta.
Acuma nush ce asa aleg Tableta/Telefon cu cu sistem de operare Android/iOS
P.S in prezent am un telefon Lg optimus l9
Astept sfaturi sa ma lamuriti dece as alege.....nu vreau sa aduc de ex "iOS ca e mai bun"

Re: [intrebare] >H3tr!cK^

Nush ce sa zic eu am iphone eu zic ca-i foarte bun dar, ti-as recomanda un tell cu o diagonala macar de 4,5 si android-ul sa fie minim de 4.4.2

Iti recomand un telefon de la cei de la Lenovo(fostul IBM) au telefoane/tablete ultra performante si foarte rezistente, sa fim seriosi dai dublu pe un telefon de marca cu aceleasi cerinte ca un lenovo. Acum se cumpara brand-ul.
Imagine

Acum depinde de tine, pentru filme jocuri, iti recomand o tableta, dar daca nu prea ai astfel de activitati, iti recomand un telefon, diagonala de minim 4-4,5, android clar si cauta o firma cunoscuta, nu toate chinezariile :)
Imagine

Iti recomand un telefon cu diagonala 4-4,5 si android 4.4.2 .. Il poti lua oriunde , te poti juca pe el .. Iti recomand marca Allview ..
Voturile mele pe Zm.EuropaCS.Ro :5486 , 5774, 5781 , 6077, 6099, 6112 6137 , 6178 , 7244 , 6248 , 6278, 6858

Voturile mele pe ZmC.EuropaCS.Ro :13

Imagine

Imagine

Respect: Wh!T3™, Jerry , CrYyStI , Alin-FTW , Nell[;x] , Samy;x , Alex.xD , cristy , Reus xD , ReaDyX , Gr33n , XPredator , David , Danny , ® NesCafè™ , CrYyStiaN™ , nup , Own. , GoGoasa , ext3z!,Ex0H0unD.
Încuiat

Înapoi la “Probleme si Intrebari”