Numele tau de pe forum:Gr33N™
Numele celui reclamat de pe forum:Danny
Data si ora:02.09.2013 13:42
Motivul reclamatie:Isi baga nasu peste tot + ca eu stiu ca nu are voie sa modereze o sectiune de la un server daca are Moderator-Global...Acolo trebuia sa se ocupe I.am Back nu tu chiar daca ai admin pe server
Dovada: Aici a inchis topicu el nu avea voie...http://europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=73&t=4061
Re: [Reclamatie] Danny
#2Nustiu ce sa spun, întradevăr Danny nu are voie să modereze scțiunea altuia cu sau fără mg
Dacă el nu a răspuns în acele 48 de ore și nu respectă regulamentul lasă-l pe crysti să se ocupe nu trebuia să te bagi
(părerea mea)
Dacă el nu a răspuns în acele 48 de ore și nu respectă regulamentul lasă-l pe crysti să se ocupe nu trebuia să te bagi
(părerea mea)
Ultima oară modificat Lun Sep 02, 2013 3:14 pm de către BoTzY, modificat 1 dată în total.
Motiv: Topicul era deschis de 5 zile,si nici acel jucator nu a mai venit cu raspuns...
Motiv: Topicul era deschis de 5 zile,si nici acel jucator nu a mai venit cu raspuns...
Designer EuropaCs Community

#3Eu vin cu un Contra.
Da e adevarat ca nu avea voie sa modereze dar putem sa il iertam ca nu este o gresala atat de mare.Totusi a facut un lucru bun orcum.
OFF: Se vede ca Green ii poarta ura pentru ca a pierdut MG si acum are Danny
Da e adevarat ca nu avea voie sa modereze dar putem sa il iertam ca nu este o gresala atat de mare.Totusi a facut un lucru bun orcum.
OFF: Se vede ca Green ii poarta ura pentru ca a pierdut MG si acum are Danny

#5CONTRA! Eu cred ca a procedat corect deoarece nu mai posta nimeni de 5 zile

#6Voi sa nu credeti ca eu port ura chiar deloc dar a gresit aici... nu mai veniti toti cu contra cand e cam adevarat ce am zis asta e parerea mea daca gresesc Ma scuzati!
Edit: Abia acum ma intelege si pe mn cineva...
Edit: Abia acum ma intelege si pe mn cineva...
Ultima oară modificat Lun Sep 02, 2013 7:47 pm de către Gr33N., modificat de 2 ori în total.
#7Si daca ala nu si-a facut treaba ce nu trebuia sa te bagi pa sv de zm astepti si o saptamana sa raspunda cristi si nu le inchind nimeni aici ai gresit nu conteaza daca ai admin pe sv Time avea fondator pe zm2 si nu a inchis topicuri cu cereri si putea sa le inchida

#8Deci PRO de ce te`ai bagat tu acolo pe cs daca nu ai voie ?
EDIT: Te rog frumos Danny nu mai modifica la toti mesajele .
EDIT: Te rog frumos Danny nu mai modifica la toti mesajele .
Ultima oară modificat Lun Sep 02, 2013 10:44 pm de către David, modificat de 2 ori în total.

#9ea stati un pic i.am.back sa okupat de acel topic dar eu unu nu lam vaz pan acum la reclamatia asta poate ca nu am drepturi sami dau cu parerea sincer habar nam dar in fine e vba de mine aici intr-un fel danny ai gresit ca tiai bagat nasu unde nuti fierbe oala eu nu am raspuns la acel topic findca nu lam observat dar in alta parte ai procedat corect findca el na mai venit cu pozele

#10Reclamatie respinsa, e adevarat, nu aveti voie sa va bagati peste categoria unui server decat cu acordul detinatorului.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!