Re: [reclamatie] LLD Culori

Nume Jucator: LLD|Culori
Parere: -
Argumentare: in primul rand ai un limbaj mai colorat ca mine , si ce-i din print-ul tau au luat gag si ei, poate ar fi mai bine daca nu ai folosi cuvinte gen: but , fmm etc,
Sugestii: invatati sa va comportati civilizat ca nu noi trebuie sa va educam
Altele: reclamatie de duzina....s-au luat masurile necesare in toate cazurile, print nu am si chiar e aiurea sa iau print la fiecare gag dat....+ ca jucatorul nu a binevoit sa puna consola cu comanda de gag aplicata asupra lui unde se vedea si pentru ce a luat.

edit : de fapt s-a intamplat asta ce scrie in consola , e foarte corect , inainte de ice ala ai scos porumbelul , ti-am dat gag , apoi si lui ice si bl!nd iesise....
Ultima oară modificat Vin Iun 05, 2015 10:58 pm de către lld_culori, modificat de 2 ori în total.

Nume Jucator:caNnab1s
Parere: :CONTRA:
Argumentare:Ba m-am saturat de dastia ca tine.De unde veniti fratele meu?Pentru un amarat si nenorocit de gag faci reclamatie.Poate ca Bl!nd iesise sau ii daduse.Oricum dovada ta nu e completa ca nu ia dat si celorlalti gag.
Sugestii:Terminati cu reclamatii prostesti .
Altele:
Imagine
Imagine

b]Nume Jucator : [/b] AfterDark
Argumentare: Canabis si culori au argumentat si ce vroiam eu sa spun
Sugestii : Nu mai fiti asa copii ! Ok inteleg aveti sub limita de buletin dar nici chiar asa si pe server va comportati la fel si va asteptapti sa fiti centrul atentiei !
Altele: !@!
Imagine
Respect EcS!

Nume Jucator : eX_-][TOoS
Argumentare: Ma eu unu m-am saturat sa raspund la reclamatii de genu asta.. Potoliti-va fratilorr...
Sugestii : Usor cu reclamatiile de genul asta..
Altele: X(

Imagine
Imagine

Gag nu a dat ca a iesit jucatorul de pe server. Si din cate stiu eu nu are nici o putere supraomeneasca sa il aduca inapoi. Ai vreo dovada care sa arate ca a schimbat harta fara vot? Cand sustii ceva adu si dovezi.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

Nume Jucator: DOwithME
Argumentare: Pt un gag ma sari in cap la om? si cand vi cu reclamatii.. adu si dovezi sa sustii reclamatia. asa vi degeaba.
Sugestii:Terminati cu reclamatii prostesti .
Altele:
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”