Vand Comunitate

Numele tau Real:Magnum
Vand:Comunitate
Detalii:847 membri,7.621 posturi + 1 server cs .
Pret:20 euro negociabil..(orange)prin SMS/cod cartela

LEE. cei ce doresc sa achizitioneze o com. sant (rugati) sa posteze (intrebari/etc)...va STAU la dispozitie.......DOAR aici pe forum.

PS. pe mess se va face doar (tranzactia) + printuri/dovezi/etc pe forum. pentru a nu exista probleme ;)
Imagine

Acum Ajung Si Pe La Voi ....

Re: Vand Comunitate

Data viitoare iei warn sau chiar ban pentru reclama. Site cenzurat + semnatura stearsa.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Data viitoare iei warn sau chiar ban pentru reclama. Site cenzurat + semnatura stearsa.
pai omule? cum naiba atunci sa fie (VANZARE).. :-\ cand AM RESPECTAT (model)...nu te inteleg X(

LEE. o sa ai o reclamatie pentru asa ceva....+ Nu cred ca ai procedat bine/corect.
Imagine

pai omule? cum naiba atunci sa fie (VANZARE).. :-\ cand AM RESPECTAT (model)...nu te inteleg X(

LEE. o sa ai o reclamatie pentru asa ceva....+ Nu cred ca ai procedat bine/corect.
Bai smechere...daca faci reclama ,nu vrei sa-ti facem nimic?
Canta la alta masa .
Imagine
Imagine

Canta la alta masa .

Vanzare fara reclama,puteai spune,daca erai un om intelgent si in varsta,cum spui ca esti,sa le dai forumul si alte detalii prin pm
Eu cred ca tu ai venit aici doar sa-ti aduci useri pe comunitatea ta si sa faci scandal aici. Te rog frumos sa nu mai comentezi atat si daca ai ceva de spus,ai sectiunea Reclamatii si chiar te rog sa postezi acolo tot.
In model nu scrie ca ai voie sa faci reclama,asta inseamna ca se aplica regula din regulamentul general.

Cannabis,nu te mai baga.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Canta la alta masa .

pai daca vreau sa o VAND de ce as aduce aduce useri :-\ ...se pare ca (neseriozitatea) domina..dar? nu in cazul meu ;) chiar sant om de onoare/cuvant...poate sa va zica si cristi

deci? nu cred ca era NECESAR asa ceva pe com/forum. sincer? nu credeam ca (ajungeti) sa fiti asa raii (pittbuli)...pentru un post.

LEE. ATUNCI? modificati (MODEL) ca altfel? toti vor face ca mine :)) + VOI o sa aveti (activitate) .

app. puteti sa dati TC si basta ;) .....DAR? nui CORECT cum ati (procedat) cu mine. + ca am RESPECTAT (model)ETC...in fine :-j
Imagine

Încuiat

Înapoi la “Vanzari”