Re: Reclamatie bita.

Hm ... Am injurat cumva ca am spus "sex"? Inseamna ca tu nu stii ce este o injuratura . Si in primul rand radeam cu QUIT acolo pe chatul adminilor sa nu vada toti ce vorbim :) Te agiti atat pentru niste cuvinte:)) cand or fii injuraturi atunci sa imi faci reclamatie :)
Nu cred ca am jignit pe nimeni cu aceste cuvinte :|

Bita , in al doilea link nu e injuratura? spune si tu! Edit: cat poti sa minti ba.... cum vb cu Quit pe chat admin daca el nu are admin? are doar slot , de ce minti ca vb cu el? tu erai in fata mea si dadeai cu lama in mine apoi mi-ai zis pe chat admin acel cuvant.
Ultima oară modificat Vin Mai 01, 2015 3:16 pm de către $$Klaudiu$$, modificat 1 dată în total.

Poate am scris dupaia "sugi"->"acadeaua" e injuratura?
Am zis pur si simplu , pot fii 1000 de lucruri care pot fii supte:))
Te-ai agitat degeaba cu reclamatia asta :) Nu am injurat , nu am jignit .

:PRO: nu meriti admin deja ai intrecut masura CRYSTI ia te rog masuri ca ne jigneste pe toti dar eu nus cu reclamatiile ..
cum poti da de mine???
1 .pm
2.YM killerkata12@yahoo.com
3.fb.katalin altau kata
4..tel 0723855687

DETINATOR.ZMC.EUROPACS.RO

%-( chistia asta ramane la aprecierea lu cristy parerea mea e ca , cat timp a vb pe chiatu adminilor si nu a injurat pe nimeni ci doar se distra cu alt coleg e ok3 dar cat timp jigneste o persoana si eu cer remove
Imagine

Prietene eu nu am jignit sau ceva gen pe nimeni , doar ma amuzan cu ATAT(QUIT) . Te-ai trezit tu sa-mi faci reclamatie .

va mai spun odata , atat , meriti sa dai pro deoarece el nu-i spunea lu' quit pe chat admin pentru ca quit are slot , el venea spre mine si dadea cu lama si la un moment dat , a crezut ca eu sunt afk ca nu ma miscam si a crezut ca nu mai eu sunt admin on si el , si... ce s-a hotarat el sa faca cand m-a vazut afk.... sa ma injure .... (asta este adevarul , daca spune altceva inseamna ca minte , am intalnit multi tipi ca si bita)

Reclamatie acceptata.
3 Reclamatii.
Ai ramas fara admin.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”