[Reclamație] .caNnab1s.

Numele tau de pe forum: #JeRrY
Numele celui reclamat de pe forum: .caNnab1s.
Data si ora: 8 dimineata
Motivul reclamatie: Când am făcut cerere moderator, am făcut pentru toată cafeneaua. Am vorbit cu Danny și mi-a zis că pot să postez meciuri la Cafenea la secțiunea Fotbal, dar să ma înțeleg cu .caNnab1s. cum să postăm meciurile. Aseară am postat în 4 topicuri câteva meciuri importante ce urmau să fie jucate azi. Dar dimineață, .caNnab1s. mi-a șters acele topicuri făra nici un motiv.
Nu am avut inteția de a face cât mai multe postări, ci pentru a mă implica cât mai mult în dezvoltarea cefenelei.
Dovada: EDIT: CoLLoR, el știe destul de bine ca eu am voie să postez. I-am trimis PM să ne înțelegem cum să postăm la Fotbal, dar el nu vrea :(
Ultima oară modificat Mie Apr 29, 2015 6:11 pm de către ## SuperioR, modificat de 2 ori în total.
Imagine

Re: [Reclamație] .caNnab1s.

:CONTRA:
probabil canabis nu a stiu ca ai voie sa postezi la fotbal,si
sunt sigur ca ti-a sters posturile doar ca sa nu iei war.
Canabis,inainte sa faci ceva,intreaba-l pe Danny sau Maffw ;)
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

:CONTRA: poate nu stie baiatul ca ai voie si tu acolo.
Oricum, daca vrea sa posteze el acolo, lasa-l pe el, vrei sa fie tot al tau?
Poate il deranjeaza sa vina alcineva si sa-i faca toata treaba. :))

I-am zis si lu Danny ca asta am sa-ti fac...pur si simplu nu vreau sa lucrez cu un disperat de posturi+faza cand mi-ai furat numele.Esti atat de disperat incat nu mai sti pe unde sa mai postezi sa faci mai multe.
Danny,Eu sau el?
Edit:Taci ma put..ca...zici aceleasi lucruri pe care le-am zis eu.
Eu mai si muncesc,invat,nu pot sa stau toata ziua pe forum ca un obsedat ca tine ;)
Ultima oară modificat Mie Apr 29, 2015 6:42 pm de către .caNnab1s., modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

I-am zis si lu Danny ca asta am sa-ti fac...pur si simplu nu vreau sa lucrez cu un disperat de posturi+faza cand mi-ai furat numele.Esti atat de disperat incat nu mai sti pe unde sa mai postezi sa faci mai multe.
Danny,Eu sau el?
Eu nu fac asta pentru mai multe postări, ci pentru a ajuta cafeneaua. Nu pot să stau toata ziua pe forum fară sa fac ceva, că nu am primit moderator ca să stau pe forum fară motiv.
Dacă nu trebuie să postez meciuri, atunci să-mi zică Danny să nu mai postez. Ca să te las pe tine să faci spam ;)
Eu am vrut să ne ințelegem, dar tu nu vrei :( . Tu vrei să faci cât mai multe postări, de aia vrei să postezi numai tu la fotbal, și pe lângă asta ești și MR. Dar nu prea ești activ pe forum.
Imagine

Din cate vad eu canabis are moderator doar la fotbal si tu la intreaga categorie deci corect ar fi sa.l lasi pe el acolo pentru ca tu ai 4 forumuri de moderat in plus fata de el si daca nu ma insel a fost si primul :-?? (vorbind strict de zona cafenea)
So contra :-S
Imagine

Deci sa o lamurim o data pentru urmatoarele n+1 generatii de moderatori sper.
Greseala mea a fost ca te-am lasat pe tine Jerry sa te ocupi egal de fotbal cu cannabis ... Cu stix nu am avut probleme ca nu s-o bagat deloc.
Da,am zis ca ai voie,ca nu te pot pune la cafenea,fara sa te pun la toate de acolo,deci ce am de zis pentru tine este sa incerci sa te bagi cat mai putin la categoria lui ... Pentru ca tu ai 4,si el doar aia.
Tu cannabis,nu trebuia sa te apuci sa stergi topicurile din ciuda,totusi o.O ... Trebuia doar sa-mi spui ca exagereaza si nu mai ai ce face,ca se rezolva.
La primul pm v-am zis ca ambii va puteti ocupa.
Deci ai gresit si pentru asta vei primi un warn :-w ... Nu mi se pare corect sa te razbuni pe munca altuia,ca o consideri tu una sincera,ca e de +1,asta e.
Iar la urmatoarea cearta de genul,la care se va ajunge cu reclamatie,va ramane la cafenea moderator ... EU ... Daca intelegeti aluzia.
T/C.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”