Cerere unban PaNDa*

Numele tau in Joc: PaNDa*
Numele Adminului care te-a banat: Animalu sau ceva de genu
Data si ora: 19.04.2015
Harta:de_westwood
Motivul pentru care ati primit ban: no ss
Ip-ul tau pentru unban: am ip dinamic
SteamID ul pentru unban: am steam dar nu am jucat de pe el
Imagine
Imagine
Imagine
Pana acum ma mira si ma intrebam unde au disparut jucatorii de pe srv.Nu ma mai mir.Deci rusine de admini.
O juma de tura a stat spec pe mine...nimic suspect nu am facut si el imi face poze fiindca am luat pe cnv prin perete inainte!
Sa sti admina si sa iti pleaca sa adminezi nu e acelasi lucru!
Inca o data..RusinE!
NeVer BacK doWn'

Re: Cerere unban PaNDa*

Nume Admin/VIP: Animalul
Parere: CONTRA
Argumentare: In primul rand veziti de trb ta , in al doilea rand domnu expert pozele le vreau in format bmp.
Sugestii:
Imagine

Eu iti sugerez sa prezinti pozele asa cum trebuie, adica in format .bmp, si sa comentezi mai putin deciziile adminilor. Poate sa stea pe tine si 2 secunde, sau poate sa nu stea deloc si sa-ti faca poze. Tu ai obligatia de a le prezenta. Daca nu iti convine nu le prezinti, iei ban si sa incheiat povestea.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

Da mail ca nu gasesc sa il uploadez in bmp...
E abuz asta.Intra omul sa joace 2-3 ture si pateste asa.
E prostie asta creatza sa zici ca adminul are voie orice...sa nici nu stea pe tn si sa faca poze!
Pacat ca vezi asa lucrurile.
NeVer BacK doWn'

Cum adica e abuz? Adica noi ar trebui sa stam ca pro.stii degeaba si sa facem poze doar alora care au wall-ul cat casa, sau cum? Atata timp cat esti reclamat, sau i se pare lui ca ai ceva, adminul este obligat sa-ti faca poze. Iti cade mana daca dai 3 poze? http://www.2shared.com/ http://www.zippyshare.com/ Uite site-uri de uploadat pozele. Nu inteleg ce ar trebui sa gasesti, pentru a face o arhiva cu acele poze si a le uploada pe un site.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

Ai trecut deja la alt subiect:-j
Nimeni nu zicea sa nu faci poze la oameni suspecti...dar sa faci aiurea pentru nimic.
Punete in locul jucatorului.
Dar nu mai conteaza..continua asa ca e bine!
dE_WeSTwOoD0000.bmp
Imagine

dE_WeSTwOoD0001.bmp
Imagine

E_WeSTwOoD0002.bmp
Imagine

PS:ms pt site!
NeVer BacK doWn'
Încuiat

Înapoi la “Cerere Unban”