[Cerere Admin] Sk1NNz0r.

Nume real: Andrei-Dorian
Numele in joc: Sk1NNz0r.
Varsta: 17 ani
Primele 6 cifre din CNP:1981121
Email:ke3nnt_ecs@yahoo.com
Ore jucate: http://www.gametracker.com/player/Sk1NN ... 136:27015/ .20 ore am ,dar inainte sa se dea restart la gametracker mai aveam vreo 11.
Voturi: 15536,15560,15573,15578,15589,15601,15608,15614,15626 si ca admin voi vota mereu!
Gradul Dorit: Helper
Steam (ON/OFF): OFF ,momentan
De unde ai aflat de server?:De la un coleg de clasa.
Ești în stare sa ții redirecte?:Nu din pacate..
Ai citit regulamentul?: "Sunt un peste si-l voi respecta"
Orele în care ești dispus sa stai pe server: Pai acum ca vine vacanta de Paste cam toata ziua.
De cât timp joci pe server:3 luni ,dar am jucat si cu alte nick-uri
Ești în stare sa donezi minim 1 Euro pe Luna?:Posibil :-?? :-??
Motivul pentru care vrei Admin:Am observat ca la ore tarzii gen 11 sau 12 noaptea nu e niciun admin si in momentul ala se umple serverul de codati.La fel si dimenata cand nu e niciun admin on si intra codatii.
Am experienta ca admin si va voi demonstra asta.
Ultima oară modificat Dum Apr 05, 2015 6:34 pm de către #Ke3NNT^, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
Join--->Zm.EuropaCs.Ro.
Adresa mea de email:the_scorpio99
Adresa mea de skype:the_scorpio99
Ma gasiti in joc cu numele dNd!#aKa:#~Ke3NNT[;X]^

Re: [Cerere Admin] Sk1NNz0r.

Cel putin 30 de ore?Nu prea cred.. e exagerat.
Eu cosnider ca indeplinesc conditiile ,Voturi am ,ore am regulament am si o activitate de 200 minute + in fiecare zii...Dar acum eu nu am niciun drept sa comentez.Doar voi adminii si Creatza puteti face asta , dar daca imi acordati o sansa va voi dovedi ca merit.
Aia cu 30 de ore e de la cerere de up,daca deja ai admin.Adică eu așa stiu :-??

EDIT: Sour recunosc,am stat afk dar nu am stat pe perioade lungi de timp de 4 ore.Am stat mai mult când mâncam ori eram afk tot așa când mâncam dar eram la ct sau t.Nu o sa mai stau de acum afk,doar acordati-mi o șansă.
Ultima oară modificat Lun Apr 06, 2015 8:52 am de către #Ke3NNT^, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
Join--->Zm.EuropaCs.Ro.

Nume Admin/VIP: Sour^^Cherry
Parere: :CONTRA:
Argumentare:
Imagine

Si te rog frumos, nu-mi spune ca tu in 4 ore de joaca ai facut 37 de fraguri / respectiv 60 ! Ti-am vazut jocul, nu e atat de mediocru incat sa nu fii in stare sa ai un raport decent intre tim/fraguri !
Sugestii: Nu mai sta afk sa faci ore ! Daca e sa vrei admin, "munceste" pentru el !
Imagine

Mojito , tu iti bati joc de mine?Eu am maxim 2 ore afk , 2 ore pe care azi le-am recuperat pentru ca am mai facut inca 5 ore in plus(fara sa stau afk).Copiezi si tu pe Sour pentru ca tu nu esti in stare sa ai o decizie proprie.Adu-mi dovada ca stau afk pentru ore si nu mai zic nimic ,ma si las de counter.
De unde sa ai tu habar ca stau eu afk pentru ore?Tu in 6 zile ai doar 13 minute jucate http://www.gametracker.com/player/Franc ... 136:27015/ + ca de 3 zile nu mai intri pe server.Asa esti tu admin?Jalnic ...

Alea 2 ore pe care le-am stat afk le-am recuperat azi cu 3 in plus la joc , acordati-mi o sansa...
Ultima oară modificat Lun Apr 06, 2015 5:33 pm de către #Ke3NNT^, modificat de 2 ori în total.
Imagine
Imagine
Join--->Zm.EuropaCs.Ro.

Daca tot zici ca nu ai stat spectator pentru ore poate poti sa-mi explici cum ai reusit in 227 de minute sa ai scor doar 65? Si nu cred ca e problema ta activitatea celorlalti admini. Tu jumate din timpul care il stai pe server esti afk/ spectator. Si nu indrazni sa ma contrazici ca se vede foarte clar aici http://www.gametracker.com/player/Sk1NN ... 136:27015/ . Daca vrei admin revino cu o cerere peste o saptamana si cu un scor decent care sa sustina activitatea ta pe server si nu faptul ca stai si dormi spec. :RESPINS: :T/C:
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot/VIP”